Søk i denne bloggen

fredag 9. april 2010

Pattinson som Cobain?

VG melder idag at ei rekke medier spekulerer i om Twilight-kjekkasen Robert Pattinson skal spela Kurt Cobain i ein ny film om den avdøde rockelegenden. The Sun skriver at rolla er perfekt for Pattinson som heller vil vera musiker enn skodespelar. Hverken filmselskapet Universal Pictures eller Pattinson sjølv har kommentert påstandane, men det skal visst vera Cobains enke, Courtney Love, som har ytra ønske om at Pattinson og Scarlett Johansson skal ha rollene som Cobain og ho sjølv. Eg har aldri hatt heilt sansen for Kurt Cobain og Nirvana, men viss dokke meiner at 'den sangen har du sikkert høyrt eller må høyra' så skrik ut (eventuelt kommenter)!

XOXO

7 kommentarer:

 1. søk på nirvana på spotifyen din og hør. personlig liker jeg "Rape Me" best. legg gjerne inn en kommentar om at glitrevampyren kan komme seg til helvete ut i sola og glitre til døde! jeg er ikke en stor nirvana fan, men å caste "sparkles" i rollen som en av tidenes største musikere er å gå for langt!!!

  SvarSlett
 2. Nå skal det seias at eg er ikkje den største fanen av Robert Pattinson. Syns rett og slett ikkje han e noge særlig fin, litt loslitt og rar:p Ska søka opp Nirvana:)

  SvarSlett
 3. Er så lei av disse fordømte fjortis-"vampyrene" som skal stikke fram det glatte trynet sitt overalt..

  SvarSlett
 4. E dr andre fjortis-"vampyrer" som har stukke fram det glatte trynet sitt?

  SvarSlett
 5. Er de helt idioter??? Det er bare en som kan spille Kurt, og det er Charlie Hunnam fra "Sons of Anarchy" http://images.buddytv.com/usrimages/usr23792/23792_charlie-hunnam-anarchy.jpg

  SvarSlett
 6. Eg e heilt med på den! *såg bildet*

  SvarSlett
 7. Æsj, nå skal alle fjortis/twilight folka gå å se en film om Kurt bare begrunn av den derre glitrende fe-en?

  SvarSlett