Søk i denne bloggen

søndag 6. juni 2010

Bok: "Fyrvokteren"

Eg har nå brukt 3 dager på å lesa Camilla Läckbergs foreløpig siste bok om Patrik Hedström og Erica Falck. Eg håper at det kjem fleire, for herlighet så jille dei bøkene er. 2. mai leste eg ferdig "Havfruen", så eg hadde rett i at det var ei evig lang venteliste; kanskje det og er grunnen til at det bare er 2 vekers lånetid på den, og ikkje 4:p Nå skal eg legga boka inn til Julia; ho har dei andre bøkene i pocketform, så ho vil ikkje kjøpa den siste før den og kjem i pocketform:) Nå skal eg via lesetida mi til Jo Nesbø, og kanskje Chris Cleave. Og forresten, eg er nesten ferdig med "Iskaldt bedrag". Det går bare litt seint!

Handling i "Fyrvokteren": Det er lys sommernatt. En kvinne kaster seg inn i en bil, hendene på rattet er blodige. Med den lille sønnen sin i baksetet flykter hun mot det eneste trygge stedet hun kjenner: øya Gråskär utenfor Fjällbacka. Et par dager senere myrdes en mann i Fjällbacka. Han var nyansatt økonomisjef i kommunen. En samvittighetsfull og godt likt person, som etter mange år har vendt tilbake til barndommens trakter. Men Patrik Hedström og kollegene ved Tanumshede politistasjon oppdager snart at livet hans var fylt av hemmeligheter. Det viser seg at mannen besøkte Gråskär like før han døde. På folkemunne kalles øya Gastholmen og har alltid vært omgitt av rykter. Det sies at de døde aldri forlater stedet, og at de har noe å fortelle de levende.

Når du trur du har forstått kven som har gjort kva, så skriver Camilla Läckberg litt til, og plutseleg er du heilt på viddene igjen. Les Camilla Läckberg!!!

XOXO

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar