Søk i denne bloggen

lørdag 3. juli 2010

Bok: "En shopoholiker finner en søster"

Hihi, denne boka, den 4. i rekka, var fryktelig festlig. Becky Bloomwood amok på bryllaupsreise med uante mengder kredittkort. Så kjem ho heim, og blir nødt til å leve med budsjett, får heim alle bryllaupsreisetinga (som tar ganske mykje plass), selger ting på eBay og ender opp med å selge meir enn ho hadde planlagt. Becky får plutseleg ei søster, men det blir liksom ikkje heilt det bestevenninne/tvillingsjel/shoppingpartner-forholdet Becky hadde sett føre seg:)

Handling i "En shopoholiker finner en søster": Becky trodde ekteskapet med Luke Brandon skulle bli en dans på roser. Men for å være ærlig: Det er ikke SÅ fantastisk. Problemene starter på bryllupsreisen. Becky forteller Luke en bitteliten hemmelighet om et bittelite kjøp hun bare må gjøre. Budsjettet er strammet inn, hun har ikke noen jobb - og på toppen av det hele har bestevenninnen Suze fått en ny venninne. Så mottar hun den utroligste nyheten: Hun har en ukjent søster! Becky har aldri vært mer oppspilt. Endelig, en ordentlig søster! De har sikkert masse til felles! De kan prøve klær sammen, velge sko sammen, ta manikyr sammen ... Inntil Becky får sitt livs sjokk. Det kan da ikke være mulig? Becky Bloomwoods bortkomne søster kan da ikke ... hate shopping?

XOXO

2 kommentarer:

  1. Hehe jeg har lest en shopoholiker med baby, men det var visst den siste boka:) Men må lese de andre også. Morsomme:)

    Ha en flott dag:)

    SvarSlett
  2. Hihi, eg skal lesa den siste boka i løpet av veka. Men du må lesa dei andre og, hysterisk festlig:) Ha ein flott dag du og!

    SvarSlett