Søk i denne bloggen

fredag 2. juli 2010

Bok: "En shopoholiker treffer blink"

Eg må bare sei det, den 3. boka i Shopoholiker-serien er litt kjedelig! Og ein anna ting: I denne boka blir eg ikkje irritert fordi Rebecca Bloomwood ikkje har kontroll på kredittkortet, men fordi ho ikkje har mot og styrke nok til å avlysa bryllaupet i New York! Eller Oxshott! Eg skummte gjennom mykje av denne boka, og syns Elinor Sherman er skikkelig dust!!!

Handling i "En shopoholiker treffer blink": For en gangs skyld går ting bra i Becky Bloomwoods liv. Hun har kapret drømmejobben som shoppingassistent, hun bor i en stilig leilighet på Manhattan med kjæresten Luke, og de har åpnet felles bankkonto. Så frir Luke, og tilværelsen tar en ny, overraskende vending. Beckys mamma vil at hun skal gifte seg hjemme i Oxshott; Lukes mor vil holde et ekstragavant selskap på selveste New York Plaza, og Becky klarer ikke å bestemme seg. Tiden går og bryllupsplaner legges på begge sider av Atlanterhavet. Snart skjønner Becky at hun er i skikkelig trøbbel...

Til slutt eit lite sitat frå boka. Rebeccas tanker om mamahood: "Vi kunne drukket cappuccino sammen og tuslet rundt i butikker og ... Jeg mener, er det ikke stort sett det mødre gjør? Herregud, når jeg tenker på det, så hadde jo jeg vært den perfekte mamma!" (side 254)

Eg har ikkje komt til den boka der Rebecca faktisk blir mamma, men det kan bli festlig:-D

XOXO

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar