Søk i denne bloggen

lørdag 12. januar 2013

Denne månaden er det Haruki Murakamis Kafka på stranden som er lesesirkelbok hjå Line. Det er mange deltakere, men etter at eg prøvde meg på boka i fjor haust frista det ikkje med fortsatt lesing av den boka. Idag har uansett forfatteren bursdag, og han blir 64 år. I den forbindelse er det eit av hans sitat som er dagens hjå Goodreads.
Memories warm you up from the inside. But they also tear you apart.
Ha ei fin helg!

XOXO

3 kommentarer:

 1. Humm.. Kafka blir startet på tirsdag eller onsdag. Godt jeg har en spennende lydbok på øret som jeg kan veksle mellom da! Jeg er noe avholden til Murakami som sådan, så jeg lurer jo svært på hvordan denne er. Boka er kjøpt (og fått, så nå har jeg 2 eksemplarer...) så det er bare å kaste seg rundt. Onsdag, tenker jeg... Ha en flott, iskald lørdagskveld! :o)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg også i avholdenhetsleiren, men jeg gleder meg til lesesirkelen siden jeg vet det er mange på elskefjellet - og jeg er så nysgjerring på hvorfor -). Også er jeg veldig glad for at lesingen og omtalen er ferdiggjort for år siden slik at jeg kan lene meg tilbake og vente på at deres omtaler tikker inn. Les, les!

   Slett
 2. Kafka på stranden er jeg ferdig med nå, synes det var en spennende og bra bok til tross for alle raritetene :)

  SvarSlett