Søk i denne bloggen

fredag 10. mai 2013

Bokfrokost - nr. 1

Min fyrste offentlege bokfrokost, og fyrste gong eg blogger frå iPhone-appen! Fungerer dette kan det bli fleire bokfrokoster. Ha ein fin dag!


XOXO

6 kommentarer:

 1. Morsomt!

  Jeg ble veldig spent på den boka du leser, har aldri hørt den tittelen før. Håper du skriver om den når den er ferdiglest. Veldig fint omslag også! Ha en fin dag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Den er ukjent for meg og. Eg har sett alle Poirot-filmatiseringer, men på ståande fot kan eg ikkje huske denne. Sjølvsagt blir det omtale, og dei nye omslaga er jo grunn nok til å gå bananas i bokhandelen;-)

   Slett
 2. Bokfrokoster er herlige, det meste av det jeg leser foregår stort sett til den tiden :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Eg er ikkje vant med bokfrokoster, som regel blir det iPad'en med nyheter og diverse. Eg les som regel på ettermiddag/kveldstid, men vaner kan endres:-)

   Slett
 3. Der minnet du meg på noe, Elida! Jeg har ikke prøvd å blogge direkte fra mobilen til bloggen! Må testes. Det så jo helt flott ut :) Herlig omslag på boka! Jeg har et par av dem som jeg fant på boksalget til Gardum. Nesten så jeg kunne tenke meg å bytte ut alt av Agatha Christie! (..neida, skal ikke det - men disse omslagene likte jeg også utrolig godt).
  Selv leser jeg alltid Stavanger Aftenblad til frokost. Aldri bok. Ellers får jeg jo aldri lest avisa :o)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, Marianne! Eg byrja å samle då disse omslaga kom ut for eit par år sidan, nå har eg nærmare 30 stk! Eg les avisa og, på iPad'en, men klarer å skvise inn eit par boksider og når eg legg godviljen til:-)

   Slett