Søk i denne bloggen

fredag 24. april 2015

Vinnaren er kåra!

I forbindelse med verdas bokdag i går har eg trukket ein vinnar av gavekortet på 200 kr. Ved hjelp av random.org tasta eg inn tala mellom 1 og 8, og vinnaren vart *trommevirvel*

ANITA NESS 

Gratulera så mykje! Eg sender gavekortet så snart eg har fått mailadressen din.

XOXO

15 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye til Anita, og takk til deg som holdt Giveaway, Elida! Ønsker deg en fine helg:-)

  SvarSlett
 2. Tusen takk! Kjempegøy! En fin opptur når mye annet ble så stevsomt denne uka… Jeg skal kjøpe Oryx og Crake av Margaret Atwood.:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Bare hyggeleg! Så kjekt at eg kunne gjere slutten av veka di litt betre. Eg har og tenkt på Margaret Atwood og må muligens lese ho etterkvart :-)

   Slett
  2. Oryx og Crake kommer ikke i pocket før 5 mai, men jeg venter tålmodig. Skal jo på Lillehammer ultimo mai og høre henne der, så da må man jo forberede seg. Har Flommens år liggende her, men den er vel nummer to i trilogien, så jeg får vel vente med den..inntil videre…

   Slett
  3. Flommens år er nummer to i serien har eg høyrt, også er den siste kalt MaddAddam. Den som venter på noko så bra som bøker venter hvertfall ikkje forgjeves :-D

   Slett
  4. Det stemmer nok d . Jeg venter også på MaddAddams, den kommer fra forlaget kanskje i morra eller over helga :)

   Slett
  5. Nå fant jeg den faktisk ledig på biblioteket, så da får jeg kommet i gang med lesingen av trilogien- og heller kjøpe noe annet på adlibris.:) Det er alltid noe jeg finner ut at jeg MÅ ha!

   Slett
  6. Ja, og nå ser jeg på Ferrantebøkene - nr to kan kjøpes på dansk og engelsk, nr tre og fire på engelsk - men de norske utgavene kommer snart etter de også (med nr to i 2015, nr tre i 2016-) Roberto Bolanos roman 2666 ønsker jeg meg også, samt den nye boka til Rune Blix om hekseprosessene nordpå..

   Slett
  7. Den første Ferrante-boka har eg kjøpt - den andre kjem på norsk i januar har eg høyrt. 2666 kjøpte eg på engelsk i mars, men den har foreløpig flytta inn i bokhylla.

   Slett
  8. Jeg ble ikke så superbegeistret for den første Ferranteboka, men ble nok engasjert i jentene til at jeg ønsker å følge dem videre i bok to. Da er de også eldre tenårinegr og oppover, og det synes jeg er mer interessant som regel..og så liker jeg veldig godt det italienske da.. Det står at nr to kommer i 2015 på adlibris, men mulig du har sikrere kilder..? Bolanos bok er jo en murstein så jeg tenker at det kan bli en ok sommerbok.:) Har noen mursteinerr i hylla også, skjønenr godt at din også har blitt ståend epå vent..

   Slett
  9. Eg har lest byrjinga av Ferrante-boka i ebobkbib, men vart så frustrert over at eg ikkje kunne bla meg fram og tilbake for å sjekke persongalleriet at eg ga opp og kjøpte boka heller. Dette med januar roter eg med for det var andreboka i den nye serien til Lucinda Riley så ikkje sett din lit til januar foreløpig. I siste nummer av Bok og samfunn leste eg at Ferrante-bøkene skulle bli utgitt med ca eit halvt års mellomrom, men at eg tar feil kan vera mogleg.

   2666 er jo satt saman av fleire bøker, slik som Irene Nemirovskys Storm i juni, så det er ikkje rart den er blitt så tjukk. Sommerbok høyres bra ut, mogleg min og blir det :-)

   Slett
  10. Utgivelse hvert halvår høres rett ut, slik fosto jeg det på planen på adlibris også… Før jul 2015, og to utgaver i 2016..

   Slett