Søk i denne bloggen

mandag 24. desember 2018

God jul

Kjelde: Pinterest
Akkurat nå ruller Tre nøtter til Askepott over skjermen, og kaffekoppen er fylt for tredje gong. Eg har allerede vore ute ein tur på kyrkjegarden med lys på farfars grav, og på mormor og morfars grav. Eg merker at eg har ikkje det same forholdet til den grava, då eg var kun 2 år då morfar døydde og mormor har eg aldri truffe. Men lys skal de få likevel.

Seinare i dag skal eg til farmor og feira jul. Der skal mi faster lage store deler av julemiddagen, men eg veit at farmor har kokt graut til riskrem. For min del så er det ikkje julemiddagen som er det viktigaste då eg ikkje er noko glad i julemat, men det høyrer nå med.

Tusen takk for all respons på lesesirkelen! Eg gler meg og har begynt på mi liste over bøker. Til slutt vil eg ønska alle ei god jul!

XOXO

4 kommentarer:

 1. Hjemmlaget riskrem og rød saus blir det her også! :-) Og julemiddagen ser jeg virkelig frem til.

  I morgen skal jeg lete frem bøker til lesesirkelen og håper inderlig at bøkene jeg har planer om å lese ikke har havnet i boden som skal få en skikkelig opprydding på nyåret en gang.

  Ønsker deg en riktig god jul og kose deg masse, Elida :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så flott!

   Satser på god opprydding, og god leiting etter bøker til lesesirkelen. Dei må ikkje vera satt i stein altså, eg tviler på at mine blir det.

   Riktig god jul til deg og, Beathe!

   Slett
 2. For en stemningsfull start på juledagen, kos deg hos farmor Elida, og ha en riktig fin jul!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Tine. Riktig god jul til deg og!

   Slett