Søk i denne bloggen

fredag 27. august 2010

Bok: "Skumring"

Eit par dager etter forrige Kingsbury-bok var den nest-siste ferdig lest, og nå er det bare 1 igjen av Baxter-sagaen:/ Kor i alle dager skal eg finna ein slik familie igjen?

Handling i "Skumring": Presset rundt kjendislivet ligger tungt på Dayne og Katy Matthews' skuldre idet de skal ta fatt på hvert sitt nye filmprosjekt. Sladrebladene sprer rykter om problemer og utroskap mellom dem. Et dramatisk forsidebilde truer med å ødelegge alt de har jobbet med å bygge opp sammen. Bare Dayne kjenner sannheten om fotografiet, en sannhet som vil kunne hjelpe Katy til å tro på ham. Men sannheten vil også kunne gjøre uopprettelig skade for de menneskene han elsker så høyt - Baxter-familien. Familien Flanigan får kjenne tapet av Det kristne barne- og ungdomsteateret på kroppen, og Bailey og Connor ser sine KriBut-venner havne i feil selskap og ta avgjørelser som skader dem. Flanigan-familien begynner å be om et mirakel - at KriBut på en eller annen måte vil kunne fortsette, selv uten teateret. John Baxter tar neste skritt i forholdet til Elaine, noe som får ham til å overveie å selge Baxter-huset - og med det miste et helt liv av minner. Mens resten av familien ser fremover, må de stå sammen som aldri før. Bare deres kjærlighet til hverandre kan hjelpe dem gjennom prøvelsene og skumringen, og inn i det livet de vet de kan få ... en vakker dag.

XOXO

PS. Eg likte ikkje den norske tittelen på boka, men det er ingenting eg kan gjera med det. Originaltittelen er "Someday", og det passe så mykje betre enn "Skumring"!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar