Søk i denne bloggen

torsdag 10. februar 2011

Mammutsalg 2011 - Bestilte bøker frå haugenbok.no - del 2

Som dokk kanskje har fått med dokk kjøpte eg eit par små gavebøker på Sandnes, nemlig Emma og Store forventninger. Det var eit par slike utgåver på Mammutsalget, og eg fant ut at det fins noko som heiter Aschehougs bibliotek. Dette er ei samleside for dei små gavebøkene, og eg fant fleire som eg kunne tenkt meg. Men nå i kveld så sjekka eg Mammutsalget igjen, og fant to stk som eg bestilte.

- Sigrid Undset: Jenny. Eg har ikkje lest nokon bøker av Undset, men eg har lest ein biografi om forfatteren, så kanskje det er på tide å lese noko av dama som tross alt har vunnet Nobelpris.
- William Shakespeare: Sonetter. Eg veit ikkje heilt kva eg skal seie om denne boka, men det er Shakespeare, og det kan vera spennande.

Neste torsdag, 17. februar, starter Mammutsalget i butikkane og eg skulle gjerne hatt fri frå jobb denne dagen og trålt bokhandlerne. Satser på at det er bøker igjen til oss som må vente på lørdagsfri:)

XOXO

3 kommentarer:

  1. Da kan vi ha samlesing av "Jenny" når mammuten har startet hehe ;)

    Jeg jobber på torsdag når mammuten begynner, så jeg er ganske sikker på å få det jeg vil ha. I tillegg er jeg nr. 1 i bestillingskøen, noe som gjør at jeg garantert får det jeg vil ha. Det er fint å jobbe i bokhandel =)

    SvarSlett