Søk i denne bloggen

fredag 18. mars 2011

Bok: "Sarahs sang"

Forfatter: Karen Kingsbury
Originaltittel: Sarah's Song
Oversetter: Svein E. Andersen
Først utgitt: 2004 i USA
Denne utgåve: 2009
Format: Innbundet
Forlag: Genesis
Frå: Biblioteket
Baksidetekst: Ritualet er det samme hver jul. Tolv håndlagde papirdekorasjoner og et lite plastjuletre. Tolv dager da Sarah kan gå tilbake i tid og huske sin tapte kjærlighet fra det lille rommet ved Greer aldersboliger. Tolv muligheter for Sarah ved å synge sangen sin en gang til, og huske hvordan den for lenge siden ga henne en ny mulighet til å oppleve kjærligheten. Men dette året er ritualet annerledes. Dette året lytter en fortvilt ung kvinne, en pleier som blir stående ved døren idet Sarah henger den første, falmede juledekorasjonen på det lille treet sitt. Sarah merker smerten kvinnen bærer på og håper hun kan gjøre noe for å hjelpe dem begge. Vil Sarah klare å overbevise denne plagede unge kvinnen før det er for sent? Tolv dager. To liv. Og én sang - Sarahs sang - som kanskje kan utføre et mirakel for alle som hører på.

Eg skal innrømma det med ein gong: Denne boka var kjedelig! Litt for amerikansk solskinnshistorie, og veldig forutsigbar, for sjølvsagt fekk Sarah mannen til slutt. Vart mykje skumming, men eg måtte jo vite korleis det gjekk med dei til slutt:-)

XOXO

2 kommentarer:

  1. Aldri hørt om boka eller lest den he he:)

    SvarSlett
  2. Karen Kingsbury skriver bra, litt forutsigbart kanskje, men eg leste ein heil del bøker skreve av ho i fjor vår og sommer:-) I Time Magazine har ho blitt kalla dronninga av kristen fiction:-)

    SvarSlett