Søk i denne bloggen

torsdag 5. mai 2011

Boktema hos Anette - nr. 8

Anettes boktema er for tiden: Favorittbøker frå A til Å! Skriv eit innlegg om di favorittbok på G, og link innlegget ditt til siden til Anette (veldig viktig!). Lån gjerne logoen til Anette!

Idag har eg rett og slett juksa litt, for eg har vridd hjernen og finner ingen favorittbøker på G. Men ei bok som står klar i bokhylla er rett bokstav for denne veka, nemlig Charles Dickens Great Expectations. Eg har tru på denne boka, men i dette tilfellet vil eg spør om nokon har lest denne og kva dei syns.

XOXO

5 kommentarer:

 1. Jeg har ikke lest den, håper den faller i smak, Elida :)

  SvarSlett
 2. Eg og håper det, Dickens er framleis ny for meg i bokform, men filmane faller som regel i smak:-)

  SvarSlett
 3. Den er bra! :-)

  Nå er jeg riktignok Charles Dickens fan på min hals, men jeg tror likevel at Great Expectations vil falle i smak for hvem som helst! Det var Bleak House som gjorde meg til Dickens fan, og Great Expectations var den andre boken jeg leste av denne forfatteren. Jeg falt helt for stemningen, følelsen og språket - det er noe med hele Dickens opplevelsen jeg håper du også vil falle for! :-)

  SvarSlett
 4. Spennende, gleder meg til å høre hva du syns om den. Selv har jeg ikke lest boken, men burde kanskje gjøre det!? God helg og klem fra Anette :)
  www.anettesbokboble.blogg.no

  SvarSlett
 5. astridterese: Takk for hyggelig kommentar. Eg har sett ein veldig bra filmatisering av Bleak House, men boka har ikkje blitt lest. Ligg på vent;-)

  Anette: Blir kanskje lest denne månaden, men kan ikkje love noko;-)

  SvarSlett