Søk i denne bloggen

søndag 1. mai 2011

*ønsker meg Kindle*

Då eg først høyrte om lesebrett - ulike typer og slikt - var eg viss på at noko slikt skulle aldri i min postkasse. Så har eg gløymt det av - og det er heilt sant - men idag fekk eg ny inspirasjon. Etterpå har eg vore inne på Amazon.com og kikka på Kindle, og eg veit kvifor ein eg skal ha (!), men var ennå ikkje heilt sikker. Så såg eg alle bøkene eg kan få tak i til Kindle på Amazon; alle gratisbøkene. Og eg er overbevist: Eg skal kjøpe meg Kindle! Foreløpig koster den eg vil ha 189 amerikanske dollar, og eg har sjekka kor mykje det er i norske kroner, og det er faktisk billigare enn iPhone'n min. Den blir ikkje bestilt denne veka, og kanskje heller ikkje denne månaden, men i løpet av sommeren skal ein Kindle dumpe ner i postkassen:-)

Har du god eller dårlig erfaring med Kindle?

XOXO

7 kommentarer:

 1. Jeg visste ikke en gang hva det var for noe før jeg leste dette innlegget he he xP Så har ingen erfaring med Kindle:)

  SvarSlett
 2. Lærer stadig noko nytt veit du;-)

  SvarSlett
 3. Heisan Elida, jeg fikk min første Kindle 3 den 1. april i år og har idag 1 mnd jubileum ;-) Jeg har ikke angret ett eneste øyeblikk! Tror det må være det beste kjøpet jeg har gjort på flerfoldige år! Jeg simpelten elsker dingsen :-) Jeg har skrevet en god del om den på bloggen min, erfaringer, litt om tilbehør osv. Titt gjerne innom og kontakt meg dersom du lurer på noe. Lykke til med kjøpet! Jeg anbefaler Kindle 3 på det sterkeste! (..og jeg har WiFi-versjonen, ikke 3G - fungerer som ei kule :-)

  SvarSlett
 4. Jeg har hatt Kindle siden juli i fjor. Elsker min! Det eneste jeg er litt sur for er at Kindle 3 ble sluppet dagen etter at jeg bestilte min Kindle 2.. men pytt sann.

  Følger du med så kan du også finne relativt nye og populære bøker gratis. En annen super ting er at man kan laste ned en gratis smakebit fra de fleste e-bøkene hos Amazon, da finner man fort ut om boken er noe man vil bruke penger på. I tillegg så er jeg veldig glad i NetGalley hvor man kan søke om å få tilgang til lesekopier av bøker som enda ikke er utgitt.

  SvarSlett
 5. Eg valde ikkje Kindle, på grunn av amazon sitt monopol, men nå såg eg jo på bloggen til KindleJoy at det er fullt mogleg å omgå dette. Likevel, eg liker tanken på å kunne handle fleire stader. Du skriv at du har iPhone, du veit at det finnst ein Kindle-app (i alle fall til android-telefonar), slik at du kan prøvekøyre litt?

  SvarSlett
 6. Eg elskar Kindle'n min. Har nett hatt den med som einaste bok på ein to-vekers ferie, og det var deilig. Den mest negative erfaringa eg har hatt er at ein del nyare bøker ikkje blir seld til kjøparar i Europa, truleg pga. nokre copyright/konkurransegreier. Det plar ordne seg etter ei tid eller ein kan omgå det på andre måtar.

  SvarSlett
 7. Tusen takk for alle svar, dykk er herlige! Eg har jo sånn sett bestemt meg, men tilbakemeldinger skader jo ikkje:-)

  SvarSlett