Søk i denne bloggen

torsdag 22. september 2011

Boktema hos Anette - nr. 25

Anettes boktema er ferdig med alfabetet, men har ikkje sluppe opp for utfordringer. Ho er inspirert av 30 days of books, og temaet denne torsdagen er Den beste boka jeg har lest i år. Skriv et innlegg på bloggen din og link innlegget ditt til siden til Anette (veldig viktig!). Lån gjerne logoen til Anette

Det var ein heller vanskelig utfordring, og eg måtte konsultere med mi kjære liste over bøker eg har lest i år. Eg hadde 8 val på lista over beste bok, men valet falt på ein tysk klassiker. Boka heiter Huset Buddenbrook og var lesesirkelbok tidlegare i år. Eg syns denne boka var jysla interessant, og storkoste meg mesteparten av tida. Eit sitat frå omtalen: "Eg har tru på at det er ei bok som krever litt av deg, men samtidig oppnår du ei flott leseoppleving som du ikkje vil vera foruten når boka er slutt."

XOXO

3 kommentarer:

  1. Jeg har hørt om denne boken, men ikke lest den og siden jeg liker godt din anmeldelse av den og spesielt det siste du skriver (om leseropplevelsen) settes boken opp på listen over bøker å lese (som forøvrig begynner å bli temmelig lang etterhvert). Takk for tips :)

    SvarSlett
  2. Eg trudde heller ikkje eg kom til å like den, men det gjekk raskt over til glede og forventning når eg hadde tid til å lese i den. Men du må gi den tid!

    SvarSlett