Søk i denne bloggen

onsdag 2. mai 2012

"The Secret Garden" - samlesning


I over eitt år har eg fulgt ein amerikansk bokblogg skrevet av Sheila, og det var pga ho at eg skreiv "It's Monday! What are you reading?". Tidlegare i veka skreiv Sheila at ho har ikkje lest The Secret Garden, eller Den hemmelige hagen, men at det skulle det bli ei endring på.

I kommentarfeltet kom det fram at det er mange som ikkje har lest den, og sidan Sheila er ei driftig dame inviterer ho bloggleserne til samlesning, og hageselskap.

Eg har ikkje lest Den hemmelige hagen sidan 2008, og skal derfor vera med på samlesninga.

Gleder meg til å begynne!

XOXO

10 kommentarer:

 1. Åh, jeg elsker The Secret Garden! Hørte den på lydbok nå i helga, men leste den første gang da jeg var ca. 7 år gammel. Det var favorittboka mi lenge. :) Har fortsatt boka i hylla mi hjemme.

  SvarSlett
  Svar
  1. Veldig bra historie, eg såg filmen først, og har kun lest boka ei gang:-)

   Slett
 2. Samlesing høres morsomt ut, selv om jeg ikke er helt sikker på hvordan det skal gå for seg. Gleder meg til å høre mer :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, eg er ikkje sikker eg heller, men det går seg nok til. Skal ihvertfall lese boka så får me sjå:-)

   Slett
 3. Åh,den er ultranydelig!Dette er en bok jeg mot normalt har lest flere ganger og jeg håper stadig at jeg glemme så mye at jeg kan lese den en gang til...Husk å lese fulltekst utgaven.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, eg leste den for godt 4 år siden, og har glømt ein del (håper eg). Eg har ein utgave frå Penguin i bokhylla, og satser på at den er komplett:-)

   Slett
 4. Det hørtes utrolig morsomt ut! Det er jo en helt nydelig bok i tillegg :) Ha en strålende helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Eg er spent på korleis det blir til slutt, men boka skal ihvertfall leses. Godt 4 år siden eg leste den sist, og då gjekk det i hurten og sturten, men denne gongen skal eg nyte boka og skriva ein glitrande omtale:-P

   Slett
 5. Høres ut som en flott bok å lese:) Lurer på om jeg ikke begynte på den en gang, men av en eller anna grunn ble den ikke fullført...jaja:) Kos deg med samlesningen:) Ha en fin helg:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Eg husker minimalt frå boka, alle mine minner er frå den magiske filmen. Det blir spennande å lese den om igjen. God helg!

   Slett