Søk i denne bloggen

fredag 14. september 2012

Bokbloggtreff 2012

I skrivende stund sitter eg på eit hotell i Oslo og blogger frå iPad'en. Den er forøvrig fantastisk til reisebruk, og kjem frå nå av alltid til å vera med:-)

Men det som opptar hjernen min utenom at forfatteren av Fifty Shades of Grey kjem på Skavlan, er det mykje omtalte bokbloggtreffet. I utgangspunktet skulle eg ikkje reisa for Oslo by skremmer meg, men etter Oslo-turen i sommar så bestemte eg meg for å hoppa i det. Meldte meg på rett etter at eg kom heim i juli, og har gru-gleda meg i vekevis. Den siste veka har vore prega av "Hjelp, kva har eg gitt meg ut på?" og skal/skal ikkje-tanker. I eit svakt øyeblikk vurderte eg å legga meg sjuk, men eg er egentlig ingen pingla når det gjelder å snakka med folk, og finna ut av vanskelige ting. Kart på iPhone'n er forøvrig og eit fabelaktig hjelpemiddel.

Så her satt eg. Diger seng heilt for meg sjølv, utsikter til ein fabelaktig hotellfrokost i morgen, og sjansen til å treffe bokbloggere som eg har kommunisert elektronisk med i månadsvis. Dei siste bloggpostane eg har lest i kveld handler om antrekk. Hjelpe og trøste! Fins det kleskode på slike arrangement? Satser på at mitt blide åsyn og fantastiske whiskey-stemme gjer opp for komfortable jeans på treffet i morgen. Til min store overraskelse har eg til og med tatt med kjole til middagen om kvelden (veldig sjelden eg går med kjole så sett pris på det!). 

Whiskey-stemmen har eg hangla med heile veka, og er spent på om stemmen holder ut helga. Som eg skreiv på Facebook i dag på Stavanger flyplass: "Tannverk? Check! Forkjølet? Check! På veg til Oslo? Absolutely!:-D".

Håper på ein flott dag i morgen!

XOXO

11 kommentarer:

 1. Huff tannverk og forkjølelse, hørtes ikke bra ut. Misunner deg fryktelig som faktisk er i Oslo alerede...har jo fortsatt muligheten til å feige ut.
  Blir spennende! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Alt går med smertestillende;-) Ikkje feig ut, eg er sikker på at me begge angrer då:-)

   Slett
  2. Iiiik, jeg har ikke anledning til å ta med meg skift i vesken jeg tar med meg på bussen i morgen. Sees i morgen :D

   Slett
  3. Du er sikkert nydelig likevel, Mari:-)

   Slett
 2. Hjelpe meg, snakker dere om antrekk? Jeg kommer lett..dvs ikke lettkledd, men enkelt kledd, siden jeg reiser lett. I dag har jeg dessuten observert at de fleste forfattere er rimelig enkelt antrukket, ala Fretex (dårlig betalt yrke) med unntak av de som tjener masse, som Unni Lindell, Helene Uri,(har jo annen jobb), Snakker dere virkelig om antrekk? De bloggene har ikke jeg vært innom..om jeg håper dere tar meg som jeg er når jeg kommer.;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det vart visst antrekkssnakk:-) Sjølvsagt blir alle akseptert for den de er, uten å tenke på hvilke kler ein har på:-)

   Slett
 3. Det var utrolig hyggelig å få hilse på deg, Elida. Du er ei veldig sprudlende og flott jente :)

  SvarSlett
  Svar
  1. I like måte, Mari. Veldig koselig, og håper det lar seg gjenta:-)

   Slett
 4. Haha, så bra! Fantastisk whiskey-stemme er alt man trenger:-) Dessuten så du smashing ut på treffet, og antrekket stod helt i stil til ditt blide åsyn. Glad jeg ikke så dette før lenge etterpå, for jeg hadde ikke fått med meg at det var kleskode verken på treffet eller under middagen, hehe.

  SvarSlett