Søk i denne bloggen

mandag 22. oktober 2012

Veke 42

Eg har begynt på redigering av 1001-lista mi, og det kan ta si tid ser eg. Min kronologiske hjerne vil gjerne ha det både alfabetisk og etter årstall, så igår begynte eg på den originale 2006-lista. Håper eg bli ferdig før eg gir meg av utmattelse!

Elles har eg igjen gått til innkjøp av nyutgitte Agatha Christie-romaner, og har nå 16 uleste i bokhylla. Om eg ein dag ikkje har noko å lese på er Christies mysterier ein mulighet. I det siste har eg blitt meir bevisst på kva eg vil lese, og kva eg ikkje vil lese, og tenker dermed på neste års litteraturmål. Foreløpig består dei av 3 stk: Agatha Christie, klassikere og sakprosa. Har du tenkt på neste års litteratur-/lesemål?

Leste bøker:
- P.D. James: Death Comes to Pemberley (kindle)

Kjøpte bøker:
- Agatha Christie: Brevet som drepte
- Agatha Christie: Den åpne graven (Poirot)
- Agatha Christie: 4.50 fra Paddington (Marple)
- Agatha Christie: Invitasjon til mord (Marple)

XOXO

3 kommentarer:

 1. Ja faktisk.. Etter å ha kjøpt meg 2012-utgaven av 1001 books-lista (har aldri sjekket denne lista før..) så har jeg gått sambo'ens gamle bokhyller i sømmene. Det viser seg at vi allerede har en del 1001-bøker i hus som jeg ikke har lest :o) Ett mål for 2013 kommer derfor til å være et anseelig antall 1001-bøker! Hvor mange vet jeg ikke ennå, men det er jo en flott måte å bli kjent med nye forfattere på.
  Jeg kommer også til å ha en målsetning på nye (for meg) norske forfattere. Jeg er blitt mye bedre i løpet av dette året, 2013 skal jeg bli enda bedre :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Eg har ikkje så mange 1001-bøker i bokhylla, men Amazon har ein del gratis, og biblioteket har det meste:-) Eg skal lese ein stor mengde 1001-bøker neste år. Norske forfattere er eg lite flink med, men eg får ikkje det same utav dei bøkene som utenlandske. Samme med norsk film, det blir så kleint og rart liksom. Kanskje bare eg som er rar;-)

   Slett
 2. Eg har kjempelyst til å lese Agatha Christie-bøker og gler meg til å starte :) Du har fått ein award på bloggen min forresten!! : ) )

  SvarSlett