Søk i denne bloggen

tirsdag 1. september 2020

Lesesirkel 1001 bøker | Mannleg forfattar


Det er 1. september, og tid for årets niande kategori i lesesirkelen. Kategorien i september er Mannleg forfattar og det er ein del å velge mellom. Sidetal, utgivelsesår eller opphavsland betyr ingenting så lenge forfatteren er ein mann.

Eg vil i år som i fjor sjekke i det stille om boka du har valgt er på den offisielle lista, og mi liste er finsjekket og oppdatert så bruk gjerne den. Eg håper dykk set pris på at eg sjekker boka/bøkene dine, og eg ser og det er liv i emneknaggen #elidas1001lesesirkel på Instagram.

Eg set stor pris på eit vink om du har lest i dei ulike kategoriane for sjølv om eg er (i mine auge) ekstremt god til å sjekke ulike sosiale medier så er det ikkje alt eg får med meg. Spør og grav om du lurer på noko. Alle som leser noterer eg i fanen over her, og premiering blir det garantert! God lesnad!

XOXO

4 kommentarer:

 1. Henger litt etter jeg, men en mannlig forfatter skal jeg alltids greie å få lest. Har tre alternativer på lista mi; Hamsun, Joyce og Zweig. Får se hva det blir:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Eg gler meg til kva du eventuelt skriver om :-)

   Slett
  2. https://artemisiasverden.blogspot.com/2020/09/amoklperen-av-stefan-zweig-1001-books.html#more

   Slett
  3. Her er også kort innlegg om Sjakknovelle av Zweig, som jeg har valgt for desember. Leser Woolf som jeg hadde satt opp som kvinnelig forfatter istedet.

   https://artemisiasverden.blogspot.com/2020/09/sjakknovelle-av-stefan-zweig-1001-books.html#more

   Slett