Søk i denne bloggen

mandag 30. august 2010

"Daggry"-serien av Karen Kingsbury

Sagaen om Baxter-familien går mot slutten, men det er ikkje heilt slutt. "Daggry"-serien består av 4 bøker som forteller om 6 barn som sakner si elskede, dyrebare mor, men som stifter sine eigne familier, staker ut sitt eige liv, og ser faren møte ein ny vår. John Baxter har slitt etter Elizabeths død, men då Elaine Denning dukker opp, ser han ei ny framtid. Men er han rede? Når han minst venter det, dukker det opp eit brev som er fremmed for ham, men som seier dei rette tinga, og på ny veit John at han gjer det rette. Samtidig blir me betre kjent med Flanigan-familien, og dei vala som dei gjer i livet sitt.

1. "Soloppgang" er ein historie om Guds uendelege trufasthet og løftet om nye begynnelser. Ein families feiring av evig kjærlighet og nye begynnelser.
2. "Sommer" er ei forteljing om uendeleg trofasthet og om prøvelser og gleder en uforglemmelig sommer. Ein trosprøve, en tid av håp og endeløse dager med lengsel.
3. "Skumring" er ei forteljing om Guds uendelege trofasthet og løftet om en morgendag - for livet, kjærligheten og familiearven. Ei opprivande tid, målbevisst kjærleik og ei systers kamp for forsoning.
4. "Solnedgang" er ei forteljing om Guds uendeleg trofasthet, kraften i ein families kjærleik og forsoningens helbredande mirakel. Styrken i ein families kjærleik og legedomen i forsoningens under.

XOXO

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar