Søk i denne bloggen

søndag 23. januar 2011

Smakebit på ein søndag - nr. 9

Harry Potter er eit fenomen i litteraturverda, og det er ikkje mange som ikkje har lest bøkene. Eg er sjeleglad for at eg har høyrt Stephen Fry lese bøkene, og enkelte gonger gløymer eg at det er han som leser, og ikkje skodespelarane i filmane som snakker, for det er så autentisk og ekte:)

On Harry dug, deeper and deeper into the hard, cold earth, subsuming his grief in sweat, denying the pain in his scar. In the darkness, with nothing but the sound of his own breath and the rushing sea to keep him company, the things that had happened at the Malfoys' returned to him, the things he had heard came back to him, and understanding blossomed in the darkness . . .
Frå Harry Potter and the Deathly Hallows
XOXO
PS. Legger igjen link hjå Ladybug. DS.

8 kommentarer:

 1. Jeg elsker harry potter bøkene, har lest de både på norsk og engelsk:) Den første boka leste jeg på barneskolen og da var det norsk jeg forsto best. Harry Potter filmene har hvert en del av meg og som en del av barndommen, så det er rart at det kun er igjen en film:) Det blir rart å aldri se harry potter på kino mer:S Men men slik er det!;)

  SvarSlett
 2. Eg lånte første boka av ei kusine som var stor fan. Etter hvert har interessen aukt, og det blir sinnssykt rart å setta seg på kino og sjå siste delen;)

  SvarSlett
 3. Jeg har også hørt at lydbøkene opplest av Stephen Fry er fantastiske. Lurer litt på om jeg skal kjøpe meg alle sammen :)

  Takk for den fine smakebiten!

  SvarSlett
 4. Eg har vurdert å kjøpe alle, men er litt usikker på om eg treng dei;)

  SvarSlett
 5. Eg byrja ikkje å lese Harry Potter før for 4 år sidan trur eg, men etter det så har det vore det beste eg kan lese. Har høyrt amnge norske lydbøker, men ikkje engelske. Men nokre av bøkene har eg lese på engelske etter kvart! :D

  SvarSlett
 6. Mai Lene: Du må høyra Harry Potter på engelsk. Det blir aldri det same igjen etter at du har høyrt Stephen Fry lese:)

  SvarSlett
 7. Ja, eg gjekk på biblioteket i dag og såg etter lydbøkene på engelsk, men dei var ikkje der. Men eg skal prøve!! :D

  SvarSlett
 8. Eg låne dei frå Sola-biblioteket:)

  SvarSlett