Søk i denne bloggen

onsdag 22. juni 2011

Kindle-bokkjøping

Så langt elsker eg Kindle'n min, har hatt den i 2 dager:-) Foreløpig har eg kun bøker på den som eg overførte gratis, men eg lure på kor mykje er ein villig til å betale for Kindle-bøker? Eg får hetta når prisen er over 10 dollar, altså ca 50-60 kroner, er det mykje eller lite? Nokon med Kindle som kan kommentere? Eg har god lyst til å kjøpe f.eks. George R.R. Martin- og Ken Follett-bøker til Kindle'n, Tolkien og etterkvart.

Setter pris på alle innspill!

XOXO

5 kommentarer:

 1. Jeg kjøper som regel bøker som koster opp til 12 dollar. Noen ganger betaler jeg mer også, men det kommer an på hvilken bok det gjelder. 12 dollar er 65 kroner, og de fleste bøker får man så billig eller billigere.

  Martin-bøkene koster ca. 9 dollar tror jeg. Jeg har kjøpt både Martin, Follett og Tolkien bøker til Kindle, og de var alle ypperlige å lese på brettet. Mursteiner gjør seg best i e-bok format.

  SvarSlett
 2. Då skal eg og gjer det. Har lånt både første bok i "Game of Thrones"-serien og første "Stormenes tid"-bok, men eg trur begge skal tilbake til biblioteket. Takk for kommentar:-)

  SvarSlett
 3. Jeg har akkurat kjøpt den tredje boken i George R.R. Martin sin serie og klør i fingrene etter å begynne å lese den. Det eneste som stopper meg er at leselisten er ganske full fra før, og den boken er på ca. 1200 sider. Men jeg begynner nok i løpet av sommeren en gang, jeg tror ikke jeg klarer å vente lenger.

  Stormenes Tid har jeg i en liten, tykk og engelskspråklig utgave (begge delene i en bok). Jeg gleder meg til å lese den i og med at jeg har hørt så mye positivt, og likte den nyeste til Follett, men jeg er ikke spesielt glad i formatet til utgaven min. Den virker strevsom å holde i. Mulig jeg gir den til Fretex og kjøper en Kindle-utgave i stedet, forutsatt at den er noenlunde billig.

  Jeg er spent på å lese om dine opplevelser etter at du har lest din første Kindlebok =)

  SvarSlett
 4. Jeg er foreløpig bare på "ønskern", men håper jeg kan dele erfaringer med deg senere :) Boken jeg fikk i dag har jeg lurkikket litt i og er fryktelig spent, den virker veldig sær...

  SvarSlett
 5. Ann Helen: Eg har lagt til mange bøker i wish-list, men mi leseliste er og ganske full, men om halvanna uke er det sommerferie;-)

  Anette: Du skal med glede få dele erfaringer, og i mellomtiden kan du notere hvilke bøker som er greie til Kindle;-)

  SvarSlett