Søk i denne bloggen

torsdag 29. september 2011

Boktema hos Anette - nr. 26

Anettes boktema er ferdig med alfabetet, men har ikkje sluppe opp for utfordringer. Ho er inspirert av 30 days of books, og temaet denne torsdagen er Ei bok eg har lest tre gonger eller meir. Skriv et innlegg på bloggen din og link innlegget ditt til siden til Anette (veldig viktig!). Lån gjerne logoen til Anette!!!

Dei siste to åra har eg hatt lest uttalige bøker, men ingen har blitt lest meir enn ein gong for eg vi jo lesa nye bøker. Då eg var yngre var det fleire serier som Lexi av Judy Baer, Elisabeth av Hilda Stahl og dei seinare åra leste eg Bergfoss-serien til Synnøve Eriksen. Den boka som står mitt hjerte nærmest however, er Danielle Steels Herregården. Det er ei herlig bok om ein mannleg skodespelar i 70-åra som pga massivt pengebruk blir nødt til å ta inn leigebuarar i den eine delen av huset og i portnerboligen. Over tid blir dei tre godt kjent og alle får ein ny start på livet.

XOXO

3 kommentarer:

  1. Lexi og Elisabeth kjenner jeg igjen :-) Jeg leste også mer bøker om igjen da jeg var yngre. Nå har jeg det egentlig alt for travelt med å finne gode nye bøker :-)

    SvarSlett
  2. Flotte favorittbøker! Danielle Steel leste jeg masse av før, men Herregården tror jeg faktisk ikke jeg har lest!

    SvarSlett
  3. Ja, det blir ikke mye tid til å lese bøkene flere ganger :)

    SvarSlett