Søk i denne bloggen

mandag 9. april 2012

Veke 14

Litt forsinka idag, tenkte ikkje over at det var mandag før eg gløtta på augene i 10-tida. Herlig med ein frimandag! Den siste veka har eg hatt påskeferie, og har fått lest ein heil del. Påskekrimmen har gått litt hus forbi - har sett minimalt på TV og har lest littegrann krim. Det eg derimot har fått gjort er å lese ferdig Dickens-boka og halvert berget av manusbøker eg hadde liggande. Herlig når det minker i hauger rundt forbi. Håper du har hatt ein fin påske, så kjem eg sterkare tilbake neste mandag. Følg og med ut i veka, kjem omtale av Dickens-boka og ein samleomtale om manusbøkene eg har lest.

Leste bøker:
- Charles Dickens: Our Mutual Friend
- Jeannette Walls: Ville hester (manus)
- Ninni Schulman: Jenta med snø i håret (manus)
- Amanda Hocking: Byttet (manus)
- Agatha Christie: Den forsvunne domprost

XOXO

4 kommentarer:

 1. Our Mutual Friend har jeg enda ikke fått lest, men den tår på listen over Dickens bøker jeg skal lese. Utenom det leste vi tre av de samme bøkene i påsken (Ville hester, Jenta med snø i håret og Byttet) :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, vart litt skippertakspåske dette med manus. Er ikkje dei eg velger først andre dager:-)

   Omtale av Dickens er skrevet og kjem i morgon. Den var bra!

   Slett
 2. Gleder meg til Dickens-omtale. Planlegger å lese David Copperfield som neste Dickens, men jeg klarer aldri helt å velge, og har også veldig lyst til å begynne på Our Mutual Friend og Bleak House.

  SvarSlett
  Svar
  1. David Copperfield frista litt, kanskje det blir den:-) Our Mutual Friend anbefaler eg ;-)

   Slett