Søk i denne bloggen

lørdag 19. mai 2012

De ti mest leste bøkene i hele verden


XOXO

7 kommentarer:

 1. Humm... Her må jeg gjøre status... Det ble 6 og litt av 10 - ikke så verst! "Og litt" er bibelen. Kan ikke akkurat påberope meg å ha lest hele... "Think and grow rich" burde jeg kanskje ha lest? Mao Tse Tung har jeg lest piiiiittelitt i for veldig så mange år siden, men den skal jeg ikke skryte på meg. Og Alkymisten har jeg i sambo-bokhylla.. Ligger med andre ord godt an! Mao er nok den jeg ikke kommer til å lese. Interessant liste! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Eg har lest 5/10 så langt: Harry Potter, Twilight, Da Vinci-koden, Tatt av vinden og Ringenes Herre. Dei andre har eg ikkje tenkt på engong, men kanskje ein dag...:-)

   Slett
 2. Ser forresten at vi har lest nøyaktig like mange bøker til nå i år :-)

  SvarSlett
 3. Interessant og litt nifs liste:
  Skal vi sjå: Lest heile Harry Potter, Lord of the Rings, Da Vinci Koden og Gone with the wind... så 4.
  Ein god del av bibelen, men ser det som ganske bortkasta tid. Prøvd på Alkymisten, men syns igrunnen den var noko overvurdert møl, så den gadd eg ikkje kaste vekk særleg mykje tid på. Twilight har eg unngått som pesten etter å ha bladd litt i førsteboka då vi fekk den inn på jobben, og formann Mao trur eg ikkje eg kjem til å prioritere. Think and Grow Rich har eg aldri høyrt om før. Får sjekke om den ser interessant ut.

  SvarSlett
  Svar
  1. Eg har lest 5/10 så langt: Harry Potter, Twilight, Da Vinci-koden, Tatt av vinden og Ringenes Herre. Eg har både og om Coelho-bøkene, men dei frister lite:-P

   Slett
 4. Ser jeg har lest 4/10:) Har lest: Alkymisten, Da Vinci-koden, Twilight og Anne Frank:)Morsom måling:) Ha en flott dag:)

  SvarSlett