Søk i denne bloggen

mandag 21. mai 2012

Veke 20

Eg leser tregt for tida, men eg liker å tru at eg leser godt. Dickens har eg ikkje rørt på ein månad, Galsworthy har stått fint i bokhylla sidan påske og Tolstoj har låge brakk ei veke. Likevel eiger eg ikkje dårleg samvittighet for ein av desse dagane kjem dei til å bli ferdige. Medan eg venter på inspirasjon for desse tre mursteinane les eg bøker på Kindle'n. Bøker som kanskje ikkje står på lista over spesielt gode bøker, men likevel gode for meg.

Sist veke såg eg første episode av Good Christian Bitches, eller GCB, og fant då ut at serien er basert på ei bok ved same namn skrevet av Kim Gatlin. To-tre klikk seinare og boka var på Kindle'n min. Defintivt underhaldande bok, men ABC har gjort store endringer, og det kan eg sjå bare ut frå første episode. Eg kan godt tenka meg å sjå meir av serien, så får eg gjer meg opp ei meining ved ein seinare anledning. Etter at eg leste ferdig Gatlin-boka på verandaen igår begynte eg på ei anna bok eg har på Kindle'n. Det er ei bok eg har lest før, men som føljetong i eit ukeblad. Det er såpass lenge sidan at eg husker minimalt av handlinga, og det er forsåvidt det beste.

Leste bøker:
- Kim Gatlin: Good Christian Bitches

XOXO

3 kommentarer:

 1. Har lurt veldig på den Tv serien om den er bra, men jeg glemte å se første episode på TV for å finne det ut. Så nå venter jeg på ryktene:)

  Høres ut som du storkoser deg med bøkene:) Det er bra å høre. Ønsker deg en videre fin leseuke:) Og en god kveld:)

  SvarSlett
 2. Jeg har også tatt pause i Dickens og delvis i Clash of Kings. Trenger også noe lett og passe god underholdning for tiden, men satser på å bli ferdig en gang selvfølgelig:-)

  SvarSlett
 3. Du er modig som planlegger å lese Dickens, Tolstoj og Galsworthy omtrent samtidig. Lurt å ta pauser med mindre tunge bøker innimellom! Selv prøver jeg å manne meg opp til å starte på Anna Karenina i disse dager, og er veldig glad for at det ennå er mange måneder igjen til Forsyte-sagaen...

  SvarSlett