Søk i denne bloggen

onsdag 10. oktober 2012

"Forsyte-sagaen" er ferdiglest!

Sidan det er godt halvanna veke til den skal blogges om må eg bare skrive det her og nå: Eg har lest ferdig Forsyte-sagaen!!! Eg håper alle som ikkje har gjort det blir grønne av misunnelse, og alle andre som tenker dei skal lese den: Hopp i det! Den er absolutt ikkje tung og vanskelig, og eg storkoste meg. Med den boka får eg stort og fint Nobelkryss og det skjer ikkje kvar dag.

I morgen blir vinneren av Nobels litteraturpris 2012 annonsert, og i den forbindelse har Clementine skrevet eit glitrande innlegg om prisen. Les det!

XOXO

14 kommentarer:

 1. Flink du er! Jeg har bare igjen del tre og den skal jeg spare til det nærmer seg datoen, siden da blir det letttere å skrive innlegg. Den er absolutt fantastisk og jeg lurer fælt på hvordan det går videre.

  SvarSlett
  Svar
  1. Eg har fleire bøker i serien, og skal lese dei om eg får lysten til det:-)

   Slett
  2. Eg har kun lest 3 av dei norske utgivelsene. Engelsk tittel på dei eg har lest er: "The Man of Property" (1906), "Indian Summer of a Forsyte" (1918), "In Chancery" (1920), "Awakening" (1920) og "To Let" (1921). Men utanom dei 3 bøkene har eg 7 til på norsk.

   Slett
  3. I følge Wikipedia så er det de som gjelder. Hva er i de andre 7 da?

   Slett
 2. Grattis! :o)
  Noe helt annet, du kjenner kanskje til denne, men link kommer anyway til den royale Elida med Nobel-krysset:

  http://www.bokkilden.no/SamboWeb/produkt.do?produktId=6891820&rom=MP&utm_source=MailingList&utm_medium=email&utm_campaign=Nyhetsbrev_BKI_Uke41b

  :o)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Eg har fått med meg boka, men ikkje fått has på den enda:-)

   Slett
 3. Grønn av misunnelse?!? Aldri! Jeg er såre fornøyd med å ha kommet til side 34, jeg...vel, vel, men lesingen gikk lettere etter at jeg kom gjennom de første sidene og nå har jeg faktisk et håp om å kunne skrive noe om den på bloggdatoen :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hihi, eg er fryktelig fornøgd med prestasjonen min, ikkje føl deg truffet overhodet:-)

   Slett
  2. Hehe, jeg er kommet litt lengre nå - satser kun på den første boken vel og merke :)

   Slett
 4. Wow!!! Jeg er veldig imponert, og skulle gjerne ha vært i dine sko akkurat nå. Misunnelig er bare forbokstaven... Nobelkryss er kult, men enda bedre når du kan krysse av enda en skikkelig murstein fra 1001-listen! Men jeg er egentlig bare glad til for at jeg endelig liker å lese igjen, og har lest i hele dag. Jippi! Gratulerer og god helg:-)

  SvarSlett
 5. Jeg elsker filmatiseringa av Forsyth Sagaen<3. Eg er overraska at filmen/serien ikke var tung og vanskelig... En vakker dag skal (tror jeg) jeg lese serien:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Eg og er glad i filmatiseringa:-) Bare begynn, du vil ikkje merka at du har starta på ein klassiker.

   Slett