Søk i denne bloggen

mandag 1. oktober 2012

Septemberstatistikk

Dette innlegget har eg gleda meg til å skrive for det betyr at september er over, og eg kan starta på ny frisk. Eg har mest lyst til å bare spola rett tilbake til starten av september, og byrje på nytt. Dessverre går ikkje det, men oktober bringer håp.

Bøkene

3 bøker.

- Hilary Mantel: Ulvetid
- Doris Lessing: The Grandmothers
- Evelyn Waugh: Brideshead Revisited

Kjønn

2 kvinner og 1 mann.

Land

Storbritannia: Hilary Mantel, Doris Lessing, Evelyn Waugh

Mål for september

Begynte på eit par Booker-bøker, men ingenting som er verdt å nemne her. Forsyte-sagaen har blirr neglisjert dessverre.

Mål for oktober

Booker-bøkene blir ikkje lest, eg skal i nøden lese vinneren viss det ikkje er ein av dei eg har lest. I oktober skal eg kun lese bøker eg har lyst til, og hovudmålet er resten av Forsyte-sagaen.

XOXO

8 kommentarer:

 1. Dobbelt så mange kvinner som menn? Og mannen har attpåtil et kvinnenavn? Du sprenger kjønnsmålet mitt for september med stil ;o)

  SvarSlett
  Svar
  1. I realiteten har eg ikkje noko kjønnsmål, eg syns det er interessant å sjå korleis det arter seg. Waugh er ein interessant karakter, han er kjent i forfatterverda som Evelyn (hans første fornamn er Arthur) og var faktisk gift med ei som heite Evelyn. Snodig:-)

   Slett
  2. Ja det var snodig :-)
   Jeg har vel egentlig ikke noe kjønnsmål jeg heller. Prøver å lese litt variert, men det går mer på sjanger enn kjønn. Litt morsomt å følge med egen utvikling likevel. Jeg leser nemlig litt mer kvinner nå etter jeg begynte å blogge. Får flere tips om gode bøker og slipper å gå i samme spor som jeg har gjort de siste årene. Og det er bra :)

   Slett
 2. Så rart at september har vært en dårlig lesemåned for så mange av oss. Sånne ting kan da ikke være smittsomme? Vi får satse på at oktober blir bedre. Jeg begynte på Rowlings nye bok i dag og synes den er fornøyelig. Godt å kjenne at leselysten holder seg etter Morrison! Kanskje jeg til og med klarer Forsyte-sagaen, hehe:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Oktober blir super! Eg har og begynt på The Casual Vacancy, og med dens småbysjarm minner den om Christie. Forsyte-sagaen blir ein draum å lese, Line. Skal du lese den på norsk eller engelsk?

   Slett
 3. Tusen takk for bøkene som ankom idag Elida! Nå har jeg to stabler med papirbøker ved siden av senga. En fra deg, og en fra Line. Høsten med enda mer styrtregn fra oven kan bare komme :o)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så flott! Ingen moste bøker håper eg, var litt redd for den eine pocketboka:-) Men satser på at det gjekk greit!

   Slett
  2. Alle ankom med stil og ser helt flotte ut :o)

   Slett