Søk i denne bloggen

mandag 29. oktober 2012

Veke 43

Den siste veka har eg redigert 1001-lista, lest i J.K. Rowling-boka og såvidt begynt på november-boka i lesesirkelen. 1001-lista tar jo evigheter, for tenk om den som har skrevet den kunne lagt den inn kronologisk etter årstall og deretter alfabetisk etter etternamnet på forfatteren. Det hadde gjort jobben min mykje lettere!

Oktober-boka er blogget om, men november-boka kjem til å ta si tid. For øyeblikket kan eg ikkje love at den blir ferdiglest i november, but one can always hope.

Satser på ei rolig veke med masse lesing!

XOXO

2 kommentarer:

  1. Ja, den listen er ikke småtteri å redigere på! Enkelte ganger har jeg gått gjennom den utallige ganger før jeg har funnet den rette boken, har til og med prøvd å søke på siden...men slikt er jeg ikke god på altså. Novemberboken hopper jeg galant over...hehe, er ikke ferdig med oktoberboken en gang :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Nei, det tar sin tid og min kronologiske hjerne hjelper lite;-) Nå når eg har vært gjennom eit par gonger håper eg at det går lettere å leite:-) Du får kose deg med omtalene av november-boka, eg er fryktelig usikker på om boka er for meg, og om eg blir ferdig, men time will show!

      Slett