Søk i denne bloggen

søndag 18. november 2012

Smakebit på ein søndag - nr. 40


Flukten frå virkeligheten publiserer kvar søndag ein smakebit frå ei bok ho les, og inviterer andre bloggere til å bli med. Skriv eit innlegg om din smakebit, og link innlegget ditt til Maris innlegg.
He loved the soothing hour, when the last tints of light die away; when the stars, one by one, tremble through æther, and are reflected on the dark mirror of the waters; that hour, which, of all others, inspires the mind with pensive tenderness, and often elevates it to sublime contemplation. 
Frå Ann Radcliffe's The Mysteries of Udolpho.

 
XOXO

16 kommentarer:

 1. Tack för smakbiten - den var vacker!

  SvarSlett
 2. Det var een nydelig smakebit:-) Ha en fin dag og kos deg med lesingen.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takker, og i like måte til deg:-)

   Slett
 3. Å jeg sliter med denne, selv om den er vakker. Hvordan går det med deg? Jeg er fremdeles (kun) 12% uti boka... Long way to go, og NÅ må jeg virkelig SKJERPE MEG!!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Eg er på side 72 av 632 sider (!!!), og kjenner virkelig presset. Det er ei nydelig bok, men akk så tung og lang. Har eit hemmelig ønske om 100 sider til dage, så blir eg kanskje ferdig til neste søndag;-)

   Slett
  2. Jeg begynner også å kjenne presset. Er litt lengre inn i boken, og nå begynner det virkelig å skje litt mer. Synes det var litt for mange landskapsskildringer i starten, selv om de var vakre.

   Slett
  3. You and me both, Elin! Satser på masse lesetid neste veke:-)

   Slett
  4. Gjelder alle tre, og resten av lesesirkelen med vil jeg tro.. Ser fram til at ting begynner å skje, for nå begynner jeg å bli mett på landskapsmaleriene. Jeg lytter til lydbok innimellom - og når DEN begynner å bli prioritert så sier det det meste (jeg sovner normalt av lydbøker, men Udolpho får meg enda fortere til drømmeland)...

   Slett
 4. Dere 1001-lesere er virkelig dyktige! Kjempefin smakebit med vakkert språk, men handlingen er kanskje litt Håper du får fullført lesingen :)

  SvarSlett
 5. Dette var virkelig en vakker smakebit, Elida. Selv om boken kanskje er tung så byr den på noen gode sitater ser det ut for :) Jeg husker at boken ble nevnt i filmatiseringen av Jane Austens Northanger Abbey.

  SvarSlett