Søk i denne bloggen

mandag 26. november 2012

Veke 47

Neste år skal eg ikkje skrive vekesoppdateringer, så denne er ein av dei siste eg skriver i denne omgang. Dei siste to åra har eg prøvd meg på ulike vekesoppdateringar, men ingen av dei fungerer på den måten eg vil, og på slutten av året er eg lei.

Ein gledelig nyhet derimot er at eg har bestemt meg for å halde trekning kvar søndag i advent, altså 2., 9., 16. og 23. desember. Premiene er sjølvsagt bøker, men eg skal prøve å få til ulike tema kvar søndag, så det kan bli spennande. Førjulspakker er alltid kjekt! Håper du har lyst å delta!

Ha ei fin veke til me sees på søndag!

XOXO

7 kommentarer:

 1. Jeg liker godt ukesoppdateringene dine, jeg, men det skal jo oppleves som meningsfullt å skrive dem også. Håper du finner en ny form som du liker. Og hurra for adventstrekning, jeg er med ;-)

  God leseuke!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for at du liker dei! Eg mangler ting å skrive om, og når eg ikkje har lest ferdig ei bok eller fleire har eg enda større problem. Får sjå kva eg lander på når 2013 starter, og om eg kjem til å sakne det;-)

   Slett
 2. Jeg skjønner akkurat hva du mener, jeg gikk også lei til slutt. Så gøy med trekning hver søndag!! Jeg er selvfølgelig med:-)

  SvarSlett
 3. Skjønner godt hva du mener :)
  Liker disse oppdateringene dine..
  Men du skal jo ikke føle deg påtvunget til og skrive dem ;)
  Selv prøver eg og huske månedsoppdatering.. Og ikke altid det lykkes heller xD

  Uhh.. trekning hver advent dag.. Høres spennende ut :)

  SvarSlett
 4. Når det ikke fungerer slik du ønsker er det best å la være, men som de over sier så liker jeg også ukesoppdateringene dine - blir spennende å se hva du gjør til neste år. Og spennende med en bok-trekning i desember :)

  SvarSlett