Søk i denne bloggen

mandag 8. juli 2013

Kindle'n 2 år!!!

Hurra for deg som fyller ditt år!

Mitt første Kindle-år var ein stor suksess med 30 leste bøker. Det andre året derimot har produsert 7 Kindle-bøker. Årsakene er mange og finurlige, men papirbokas død kjem ikkje til å skje i mitt hus. Eg skal kjempe for papirboka så lenge det er pust i meg.

Til tider har Kindle'n ligget og samlet støv, men eg håper det blir ei endring på det i det komande Kindle-året. Eg har fleire bøker på den som skal leses i nær framtid, og satser på at lengre bøker på engelsk kan bidra til aukt bruk av Kindle'n.

Dei siste åra har Kindle blitt meir etterspurt, og seinast i vår traff eg ein foreleser som hadde Kindle. Det er nemleg ikkje mange Kindle'r i min omgangskrets. I vår fekk den og nytt cover, og den ser meget innbydande ut der den ligger.

Gratulera med dagen, kjære lesevenn!

XOXO

8 kommentarer:

 1. Det er ingen fare for at papirbøkene forsvinner her heller. Foreløpig har jeg bare lest en eneste bok på Kindle, men jeg samler opp alle gratis klassikere jeg finner på amazon. De trenger jeg ikke å ha i bokhyllen, og så kan jeg lese dem når jeg får lyst. Jeg har dessuten lastet ned noen gratis bøker jeg har på papir, men der skriftstørrelsen er så liten at det er mye lettere å lese på Kindle. Veldig kjekt!

  SvarSlett
  Svar
  1. Eg og bruker den til gratis klassikere, og bøker som eg ikkje får tak i med det same i Noreg:-)

   Slett
 2. Gratulerer til kindelen :) Jeg leser selv en del bøker på iPad, men papirboken kommer aldri, aldri, aldri til å gå av moten for min del. Det er noe eget ved å holde en bok i hånden, kjenne lukten av den, se hvor fin den ser ut...

  SvarSlett
  Svar
  1. Kindle'n takker og bukker;-) Eg får ikkje til å lese på iPad'en, men eg ser tanken med korleis bøkene føles:-)

   Slett
 3. Kindle'n min er også to år ca. og jeg liker den bedre og bedre!
  Veksler mellom den og iPad, men liker Kindle best av de to.
  Og gjett om reisekameratene var misunnelige; de slet med seg tunge bøker i bagasjen - jeg hadde lesebrettene stappet!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er akkurat det som er fantastisk:-) Dei tynne bøkene er greit nok å dra med seg i veska, men når ein les tjukke bøker er Kindle'n gull verdt:-)

   Fine dag!

   Slett
 4. Gratulerer med dagen, K! Måtte du leve lenge i landet :o)
  Jeg ser jeg havner på en god mix av papirbøker og ebøker jeg også. Det blir igrunnen bare slik. Er så utroooolig svak for bokbutikker og Løvås... Tror nok jeg kommer til å leve i et blandingsforhold jeg også. Inneholdet er nå til slutt det viktigste, enten det blir digitalt eller papir.. Nå skal jeg faktisk angripe en god del papir som står i hyllene. Men først - FERDIG med Politi...aaaahhhh... Må se å få det gjort snart!

  SvarSlett
  Svar
  1. Kindle'n takker og bukker!

   Du har heilt rett i at det er innhaldet som er det viktigaste, og det faktum at ein les bøker:-) Eg har kjøpt så mange bøker i det siste at eg blir og nødt til å angripe ein god del papir i hyllene. Får sjå korleis det går;-)

   Slett