Søk i denne bloggen

tirsdag 13. oktober 2015

Man Booker Prize 2015 - vinnaren

Og vinnaren av Man Booker Prize 2015 heiter Marlon James og har skrevet romanen A Brief History of Seven Killings! Gratulera!

Kjelde: MBP sin Twitterkonto

Kjelde: Google/Seattle Times

XOXO

4 kommentarer:

 1. Var spennende i går selv om jeg ikke hadde noen favoritter, og det blir vel til at jeg plukker opp denne også, selv om antall sider virker litt "avskrekkende".

  SvarSlett
  Svar
  1. Eg har såvidt lest 20 sider, og skal ikkje uttale meg for høgt, men eg har lest at det er mykje vold og stygge ord i den. Mogleg at eg legger den vekk for ei tid, er litt lei av Booker nå og vil lese klassikere.

   Det vart veldig spennande, eg satt på Twitter halve kvelden, og ynskja veldig at Obioma skulle vinne.

   Slett
 2. Ja,har fått med meg at det er mye vold og banning i den boken, jeg får se. Såvidt i gang med The year of the runaways. Obioma er vel den eneste jeg har lest ferdig av de som var på shortlist- jeg har ikke fått skrevet om den men leker meg litt med tanken med å lese den på nytt i readalongen til Har du lest?

  Jeg har satt opp en leseliste hvor hver 3.bok må være enten manbooker eller 1001- bok, og den har fungert fint hittil i oktober, da får jeg lest både litt norsk 2015 og andre bøker.

  SvarSlett
  Svar
  1. Eg kunne og lest Obioma på nytt, men nå er eg så lei av Booker-bøker at eg la vekk dei to eg ikkje har lest på shortlist og fant ei Dickens-bok. Den får eg dobbelkryss for så det lover bra :-)

   Liker ideen din om leseliste med kvar 3. bok. Det skulle eg fått til :-)

   Slett