Søk i denne bloggen

lørdag 7. desember 2019

Nokon annerledes månader framover

Det har blitt lite lesing den siste veka for hodet har ikkje vore med i det heile tatt. Søndag kveld oppdaga eg vatn på golvet i leiligheten og tysdag morgon var eg på telefon til håndverker for då rant det vatn i store deler av leiligheten (og den er ikkje spesielt stor). Feilen vart funnet, men nå er heile parketten revet, og eg har flytta heim til mor og far.

Ved sånne episoder er det godt å ikkje stå aleine. Eg var heilt ihop og diskuterte moglege årsaker med håndverker og har snakka med forsikringsselskapet og ein haug med slike irriterande ting, men det øyeblikket eg høyrte mor sin stemme på telefonen tysdag morgon knakk eg saman. Og omtrent hylgrein på telefonen. Så då vart store deler av leiligheten pakka ned, og eg tok med meg det mest naudsynte heim til mor og far.

Bøkene mine ligger innerst i boden (for så klart sa eg til pakkefolka at dei måtte ta bøkene først), og biblioteket og kindle'n skal nok bli hyppigere brukt enn normalt. Kor lenge eg bur heime veit eg ikkje på ståande fot, men nokon månader blir det, muligens til påske.

Lesesirkelen skal gå sin gang, eg er på veg med kategorier for 2020, men min deltakelse i alle månadane spøker det for. Nå er det heller ikkje eg som skal ha premie så akkurat det er ikkje så vilt farlig, bare litt irriterande.

Ha ein fin lørdagskveld, og pass på kvarandre!

XOXO

14 kommentarer:

 1. Sender over varme tanker og krisesympati.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Hodet er på veg på plass, men det har vore mykje denne veka :-)

   Slett
 2. Nei og nei for noen trasige greier,Elida.Klart at sånne ting tar på, opplevde noe slikt selv da jeg gikk høygravid med yngstemann og vi hadde nettopp flyttet inn i nytt hus. Slike ting går vel på forsikringen men er uansett forferdelig kjedelig når det oppstår og man ikke kan flytte hjem på en stund. Det er fullt forståelig.
  Som Ingalill sender jeg deg varme tanker og en god klem.

  Jeg deltar til neste år og ser frem til å se kategoriene for 2020, og skal prøve å delta mer jevnlig(hver måned) i stedet for et lite skippertak som jeg tar nå.

  Ønsker deg en så fin førjulstid som mulig, Elida.

  SvarSlett
  Svar
  1. Alt går på forsikringen til bygget (for det er ikkje mitt vatn) og eg skal ikkje gjer ein ting. Eg har eit firma inne som skal ordne alt. Men det er trasige greier, og eg har vore ganske så mentalt sliten den siste veka.

   Eg liker at du vil delta til neste år, det setter eg stor pris på. Tusen takk for gode tanker, Beathe!

   Slett
 3. Så utrolig kjipt å få dette i fanget, også nå rett før jul også. Skjønner godt at tårene kom når du snakket med mamma, sånn er det gjerne. Krysser fingre for at det går fort å reparere, og at du plutselig er tilbake i tralten. Jeg er også med på 1001 til neste år :)

  SvarSlett
 4. Uff, så kjedelig Elida. Ønsker deg varme tanker og godt å høre at du er på god vei gjennom krisen.:)
  1001-sirkelen skal jeg fortsatt delta i, så klart.:) Klem

  SvarSlett
 5. Varme tanker til deg! ❤️ Gleder meg til nye 1001-kategoriar til neste år. Akkurat komme meg igjennom alle årets.

  SvarSlett
 6. Gleder meg til nytt år og nye muligheter! Og litt glad for at det fortsatt er tid til å ta igjen de tapte rundene.

  SvarSlett
  Svar
  1. Fint med alle mulighetene det gir :-)

   Slett
 7. Gleder meg til de nye kategoriene. Håper jeg klarer å delta i noen av dem i 2020, selv om det ble med tanken i 2019. Utrolig kjipt med vannlekkasje, håper den blir fikset litt kjapt, så du får komme i hus igjen, og hjem til bøkene. Godt du har familie du kan bo hos så lenge. Ønsker deg en riktig god jul:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så kjekt! Dei kjem nå etterpå :-)

   Det blir ikkje gjort noko med leiligheten før etter nyttår, og då kan det gå både fort og seint. Badet er ribba for fliser, så det blir ein god jobb dei skal gjera. Forsikringsselskapet hadde ordna leilighet om det var det som var problemet, men alt eg tenkte var at eg ville heim til mor og far, og med det store huset dei har så er det ikkje noko problem for meg å trekke meg vekk når det blir aktuelt :-)

   Riktig god jul, Silje!

   Slett