Søk i denne bloggen

tirsdag 1. desember 2020

Lesesirkel 1001 bøker | Bok utgitt mellom 1901 og 1960


Det er 1. desember, og tid for årets tolvte kategori i lesesirkelen. Kategorien i desember er Bok utgitt mellom 1901 og 1960 og her er det kun krav til årstal. 

Eg vil i år som i fjor sjekke i det stille om boka du har valgt er på den offisielle lista, og mi liste er finsjekket og oppdatert så bruk gjerne den. Eg håper dykk set pris på at eg sjekker boka/bøkene dine, og eg ser og det er liv i emneknaggen #elidas1001lesesirkel på Instagram. I begynnelsen av oktober laga eg ei gruppe på Goodreads for lettare å få beskjed om kva den enkelte har lest i sirkelen. Bruker du Goodreads, men er ikkje medlem av gruppa og har lyst til det så gi beskjed så kan det ordnes!

Eg set stor pris på eit vink om du har lest i dei ulike kategoriane for sjølv om eg er (i mine auge) ekstremt god til å sjekke ulike sosiale medier så er det ikkje alt eg får med meg. Spør og grav om du lurer på noko. Alle som leser noterer eg i fanen over her, og premiering blir det garantert! God lesnad!

XOXO

PS. Kategoriene for 2021 er klar (og lite endra frå 2020) så dei kjem om ikkje så lenge. DS.

3 kommentarer:

 1. Her er jeg i rute, med min Sjakknovelle av Zweig, så godt:)
  Hat fortsatt igjen noen fra andre runder, skal i allefall prøve å lese en i desember. Men det kan bare være lystlesing nå.

  SvarSlett
 2. Nå venter jeg på kategorier for 2021. Er klar som et egg ;)

  SvarSlett
 3. Spent på 2021 kategoriane! Håper eg kjem igang igjen da.

  SvarSlett