Søk i denne bloggen

lørdag 29. januar 2011

Bok: "Percy Jackson. Titanens forbannelse" (Percy Jackson #3)

Forfatter: Rick Riordan
Originaltittel: Percy Jackson and the Olympians: The Titan's Curse
Oversetter: Torleif Sjøgren-Erichsen
Utgitt: 2010 (2007)
Format: Innbundet
Forlag: Schibsted
Frå: Biblioteket

Den tredje boka i Percy Jackson-serien er utfordrande, både for meg og for Percy sjølv. Eg merke at Disney-filmen Herkules er absolutt ikkje god nok bakgrunn for min eigen del, når det gjelder alle guder, halvguder og diverse skapninger. Kanskje eg må lesa meg opp på gresk mytologi etterpå;) Ihvertfall, boka er god, tar oss vidare mot Percys store kamp for det gode mot det onde, og møter eit par hindringer på vegen. Neste bok kjem på norsk uti neste månad, så den kjem på bloggen etterkvart:)

Baksidetekst: Percy er i trøbbel igjen! To nye halvguder har dukket opp, og Annabeth forsvinner utenfor en klippe. I halvblodsleiren spår Orakelet at noe forferdelig skal skje med en av halvgudene - men ingen vet hvem. Percy og vennene hans trosser Orakelets dystre spådommer, og drar ut for å lete etter Annabeth. Det de ikke vet er at titanen Kronos har lagt ut en grusom felle for dem!

XOXO

5 kommentarer:

 1. Høres veldig spennende ut:) Har ikke lest boka, men skal gjøre det så fort jeg får tid til det:) Ha en fortsatt fin dag og god helg:)

  SvarSlett
 2. Har du lest dei to foregåande, "Lyntyven" og "Monsterhavet"?

  SvarSlett
 3. Jeg gleder meg til biblioteket her i Larvik får tilbake Titanenes Forbannelse! Leste akkuratt ut Monsterhavet, ÅÅÅ såå spennende! Har oxo lest Lyntyven!

  SvarSlett
 4. hva er spådommen som orakelet kommer med?

  SvarSlett