Søk i denne bloggen

søndag 30. januar 2011

Smakebit på ein søndag - nr. 10

PANIKKSLAGEN

I panicked. I looked everywhere. Running this way and that, but it all looked the same - warm, white, glistening, shimmering, beautiful, stupid, eternal mist. And I fell to the ground, my skin pricked with cold, my whole body twitching, crying, screaming, cursing, begging, making promises I knew I could never keep.

Frå Alyson Noëls Evermore.


Bli med på "En smakebit på søndag" du også da vel!

- Åpne boken du leser i nå
- Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din (vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken). Hvis du ikke har en egen blogg så kan du dele en smakebit fra boken du leser i kommentarfeltet under denne posten.
- Legg igjen linken til blogginnlegget ditt hjå Ladybug. Ho samler alle smakebitane.

XOXO

6 kommentarer:

 1. Hvordan liker du Evermore, Elida? Jeg har den i bokhyllen her. Prøvde meg på et par sider i sommer men la den bort for å lese noe annet i steden.

  SvarSlett
 2. Eg har nettopp begynt, 2 kapitler i går kveld:) Så langt er den grei, men må lese litt meir for å gjer meg opp ei skikkelig meining.

  SvarSlett
 3. Jeg synes Evermore var ok, men ikke min største favoritt. men kan nok hende at den serien er ment for yngre lesere:)

  SvarSlett
 4. Elin: Eg har alltid lest bøker som er for litt yngre lesere, men eg har ikkje lest nok i denne boka til å gjer meg opp ei skikkelig meining:)

  SvarSlett
 5. Jeg leser også bøker for flere forskjellige aldersgrupper. Føler man bare må stille inn hodet på rette aldersgruppe mens man leser, men uansett så kan man jo ikke like alt man leser det er jo smak og behag ;)

  SvarSlett
 6. Ladybug: Eg syns at ein skal lesa det ein vil, og ikkje la andre bestemma. Sjølvsagt plukke eg opp bøker frå bloggtips og liknande, men alt trenger ikkje ver for mi aldersgruppe:)

  SvarSlett