Søk i denne bloggen

torsdag 9. juni 2011

Boktema hos Anette - nr. 13

Anettes boktema er for tiden: Favorittbøker frå A til Å! Skriv eit innlegg om di favorittbok på L, og link innlegget ditt til siden til Anette (veldig viktig!). Lån gjerne logoen til Anette!

Favorittboka på L er ei samling av mange bøker, nemlig C.S. Lewis' Legenden om Narnia. For eit par år sidan kjøpte eg alle bøkene, men har så langt bare lest dei fem første (i den rekkefølgen forfatteren anbefalte å lese dem), og mangler då to. Før eg leste bøkene såg eg BBC-serien fleire gonger, så leste eg bøkene også har eg sjølvsagt sett filmane som har kome dei siste åra. Eg er totalt forelska i Ben Barnes som speler Prins Caspian, men det er alltid godt å ha noko fint å kvila augene på. Eg har omtalt nokon av bøkene, og dei finner du under Forfattere L.

XOXO

2 kommentarer:

  1. Leser hele serien for datteren min nå, hun elsker den! Den fenget meg aldri helt da jeg ar yngre, men så hele BBC serien, og likte den bedre. Men på den tiden var det strengt tatt bare hestebøker som telte tror jeg ;)

    SvarSlett
  2. Legenden om Narnia er en klassiker og en bok jeg har lest flere ganger (Jeg har alle i ett bind). Absolutt et bra valg!

    SvarSlett