Søk i denne bloggen

torsdag 16. juni 2011

Boktema hos Anette - nr. 14

Anettes boktema er for tiden: Favorittbøker frå A til Å! Skriv eit innlegg om di favorittbok på M, og link innlegget ditt til siden til Anette (veldig viktig!). Lån gjerne logoen til Anette!

Eg hadde store problem med å finne ei bok for ingen av dei eg tenkte på begynte på M, men så kikka eg ein gong til bort i bokhylla, og der stod dei ei flott bok. Men mamma kom ikke hjem er skrevet av Steinar Kyrkjebø og sonen Simen Tomter Kyrkjebø, og er skrevet etter tsunamien i Thailand 2004. Tittelen beskriver det eksakte som skjedde med familien Kyrkjebø: Den beste kona og mammaen vart ikkje med heim frå julefeiring i Thailand. Eg har kun lest den eit par gonger, men den slår meg like sterkt kvar gong; det er ei av dei sjeldne bøkene du bare må lese.

XOXO

5 kommentarer:

 1. Jeg er ikke sterk nok til å lese slike bøker. Men ønsker mange ganger at jeg var det.

  Jeg tror absolutt det må være ei sterk og ekte bok.

  SvarSlett
 2. Åh, dette er nok en bok jeg måtte ha stålsatt meg for å lest. Utrolig sterkt når man vet at dette er virkelige hendelser! Klem fra Anette :)

  SvarSlett
 3. astridterese: Eg grine jo som ein helt frå midten til slutten av boka, sjølv om eg veit kva som skjer:-)
  Anette: Det er heilt forferdelig at slike ting skjer, men det er livet. Klem

  SvarSlett
 4. Heisann og tusen takk for den koselige kommentaren hos meg :) Jeg tror ikke Kerstin Giers bøker har kommet i paperback enda, så det er nok "ordentlige" bøker jeg har kjøpt. Men det er jammen verdt hver krone ;) Ha en herlig helg, klem fra Anette :)

  SvarSlett
 5. Kan godt tenke meg å lese denne,
  men jeg vet at det kommer til å gå sterkt inn på meg...

  SvarSlett