Søk i denne bloggen

torsdag 8. september 2011

Boktema hos Anette - nr. 23

Anettes boktema er for tiden: Favorittbøker frå A til Å! Skriv eit innlegg om di favorittbok på XYZ, og link innlegget ditt til siden til Anette (veldig viktig!). Lån gjerne logoen til Anette!

Eg har ingen bøker på X, men eg har ein spennande forfattar. I fjor leste eg tre bøker av forfattaren, men så vart det mystisk stille. Til neste år (for resten av dette året har eg allereie for mange prosjekt) skal resten av forfatterskapet lesas. Stemmer i natten er ei sterk og viktig bok, og følelsen du får når du les boka minner om Susan Abulhawas Morgen i Jenin. Omtalen min frå august-2010 kan du finne HER!

På Y har eg ei bok som heiter Yrke: Prinsesse av Catharina Hurtig. Det er ikkje verdas beste bok, men den eg fant i farten. Det er ei bok om europeiske prinsesser, og eg er ikkje alltid enig i det Hurtig skriver, men det er interessant lesning frå eit anna ståsted enn mitt eige.

På Z har eg ingen bøker.

XOXO

5 kommentarer:

 1. Det hørtes ut som en veldig sterk bok! Jeg har ikke lest noe av Xue Xinran, og boken hørtes egentlig ut som den var litt for sterk for meg. Men kanskje.

  SvarSlett
 2. Jeg har laget en fane på bloggen min som heter Bookerprisen 2011. Der har jeg foreslått en rekkefølge og datoer for omtaleskriving. Se gjerne gjennom det, og gi beskjed hvis du vil endre rekkefølge eller om noe ikke helt passer. Det ser ut til at det kun blir meg og deg, så vi kan styre løpet selv.

  Jeg har skaffet meg "The Sense of an Ending", som jeg begynner å lese i dag, og "Snowdrops" som leses senere. Resten kjøper jeg til Kindle. Gleder meg allerede til søndag.

  SvarSlett
 3. Etter å ha lest innlegget ditt om "Stemmer i natten" og Amy Tans omtale vet jeg at dette er en bok jeg må få med meg! Takk for tips :)

  SvarSlett