Søk i denne bloggen

mandag 19. mars 2012

Veke 11

Krim er ein naturleg del av påska, anten du tilbringer den på fjellet eller i byen. Eg skal tilbringe min heime med familien, og håper på hagever og ein shoppingtur. På Bokelskerinnen kan du nå vera med i ein konkurranse om å vinne krimbøker.

Eg les litt krim i løpet av året, og skal ta for meg nokon Agatha Christie-bøker som står og godgjer seg i bokhylla i løpet av påska. Den siste tida har eg prøvd meg på Lars Keplers første bok, Hypnotisøren, men dessverre så fenger det ikkje. Den vart lånt som lydbok pga at det er Nils Nordberg som les, men det hjalp lite. Eg har dei to første i serien ståande i bokhylla, men ser lite vits i det når eg ikkje les dei. Derfor skal ein heldig leser få dei i posten. Alt du trenger å gjere er å legge igjen ein kommentar på dette innlegget og du er med i trekninga. Håper at mange vil vera med så eg får dei ut av bokhylla!Eg trekker vinner onsdag 21. mars.

Leste bøker:
- Danielle Steel: En dag om gangen (15.03)

XOXO

18 kommentarer:

 1. Så spennande! Eg er med =) Mai Lene

  SvarSlett
  Svar
  1. Ps. har laga innlegg om giveawayen på bloggen min, for å reklamere litt. ;)

   Slett
 2. Jeg leser dem gjerne!!
  Hilsen Monica
  mo-skog@online.no

  SvarSlett
 3. Elida, synd ikke bøkene falt i smak, men jeg kunne godt ha tenkt meg å lese disse, så er med:)Høres ut som du skal kose deg i påska:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Du er med i trekning! Hehe, alt kan ikkje passe for alle, og det er enda godt;-)

   Slett
 4. Hei, fin giveaway. Smart å gi vekk bøker man selv ikke liker. Eg er altfor glad i alle mine bøker til å kunne gjere det, men det hadde jo frigjort litt plass, hehe.. Eg har også prøvd å lese hypnotisøren, og likte den heller ikkje. Men har lyst å prøve å lese den andre, paganinikontrakten, så eg er med :-))

  SvarSlett
  Svar
  1. Det kan bli fleire av dei, for eg har fleire som treng nye heimer;-) Du er med i trekning :-)

   Slett
 5. Dette er bøker som jeg har kjempelyst å lese!!.Eg vil være med påGive awayen:-)

  SvarSlett
 6. Tusen takk for link, og fin giveaway. Hadde det ikke vært for at bøkene står i hyllen skulle jeg absolutt deltatt. Skal få lagt inn link til din giveaway også.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takker! Fint at du spesifiserte at du har bøkene, for lett at du plutselig hadde vore med i trekning viss ikkje ;-)

   Slett
 7. synd den ikke fenget. men vil gjerne delta :)
  Vil prøve meg på litt krim i fremtiden :)
  line_boegh@hotmail.com

  SvarSlett
 8. Hei! Fin blogg du har! Jeg har "krimdilla" for tiden, først Nesbø og nå Läckberg så jeg vil gjerne være med i trekninga. Spennende :) Hilsen Christina

  SvarSlett
 9. Konkurransen er nå avslutta, og vinneren blir lagt ut øyeblikk!

  SvarSlett