Søk i denne bloggen

mandag 26. mars 2012

Veke 12

Eg syns det har vore fryktelig gøy å glede andre bokbloggere med trekning. Kepler-bøkene er sendt, Wekre-bøkene skal eg sende på tysdag, og idag er det tid for siste trekning (håper eg). Eg har blitt flinkere til å ikkje kjøpe bøker som eg ikkje er sikker på om eg vil ha; biblioteket blir besøkt titt og ofte, men manus frå forlag finner og sin vei til bokhyllene. Kva gjer dokk andre med manus som ikkje er språkvaska etc og som det står bokhandlereksemplar på? Er det lov å hive dei i papirsøpla?På eit merkelig vis har krimbøker flytta inn i bokhylla. Nokon har kome hylande og skrikande (medan eigaren har fått dårlig samvittighet), andre har kome snikande (utan at eigaren husker korleis dei kom inn).Nokon har eg lest, andre har stilltiende blitt ignorert.Dei 9 bøkene har alle lyst på ny heim, og dei fortjener alle å bli lest. Derfor vil eg at du skal legga igjen ein kommentar over dei bøkene du har lyst på. Ikkje ver redd for å ønska deg fleire. Eg kjem til å notere kven som ønsker kva, men det er ikkje sikkert du får alle ønskene dine oppfylt. Håper at samtlige bøker forsvinner. God vinnerlykke! Eg trekker torsdag 29. mars!

Leste bøker:
- Nora Roberts: The Next Always (The Inn Boonsboro #1)
- Camilla Läckberg: Englemakersken

Motatte bøker:
- Carolyn Jess-Cooke: En skytsengels dagbok (Cappelen Damm)
- Lars Kepler: Ildvitnet (Cappelen Damm)
- Ninni Schulman: Jenta med snø i håret (Cappelen Damm)
- Petrusjka-serie: Russerne kommer (Cappelen Damm)
- Adam Williams: Alkymistens bok (Pantagruel)

XOXO

14 kommentarer:

 1. Hei, eg prøver meg igjen, og J. Theorin sine frister:)))

  SvarSlett
 2. Haha, takk for at du sa det. Uansett, dei andre òg ser jo skikkelig interessante ut. J. Theorin sine bøker for eksempel kunne eg tenkt meg. Og K. Try sine bøker. =)

  SvarSlett
 3. Du er så flink til å rydde opp i hyllene dine :-) Jeg vil gjerne være med og de bøkene jeg kunne tenkt meg er Frels oss fra det onde av Kjetil Try og Nattefokk og Blodleie av Johan Theorin.

  SvarSlett
  Svar
  1. Du er med i trekning! Forstår at du har Theorins første bok allereie:-)

   Slett
 4. Med slike fristelser er jeg jo bare nødt til å prøve igjen...
  Og jeg kan tenke meg alle sammen, så der får du velge!!
  hilsen Monica
  mo-skog@online.no

  SvarSlett
  Svar
  1. Du er med i trekning igjen, og takk for at du la igjen e-postadressen din :-)

   Slett
 5. Jeg må ta en rydd i mine hyller også tror jeg. Har nok flere bøker stående som det vil ta årevis før jeg plukker opp, hvis jeg i det hele tatt gjør det. Dette var en god idé, Elida. Jeg kan foreløpig ikke ta inn flere bøker, men ønsker alle dere andre lykke til i trekningen :)

  Leseeksemplarer som ikke er språkvasket fungerer sikkert fint som opptenningspapir. Hvorfor har jeg ikke tenkt på det tidligere.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takker! Ja, ikkje sant, må jo kunne fungere som opptenningspapir. Får snike det inn i ovnen når lillebror ikkje ser det, han syns det blir for mye aske ut av papir. Forstå det den som kan! Eg kan ikkje for at mine fyringsegenskaper fungerer best med papir;-)

   Slett
 6. Med sånne fristelser må jeg bare prøve å være med. Det er først og fremst Johan Theorin sine bøker som frister, men Kjetil Try er jo fin han og :-)

  SvarSlett
 7. Trekninga er herved avslutta ein dag før tida, pga at eg håper å få bøkene i posten før helga:-)

  SvarSlett