Søk i denne bloggen

søndag 17. juni 2012

Smakebit på ein søndag - nr. 39


Nå er det lenge siden eg har vore med på denne utfordringa (siste innlegg var i desember-11), men det er aldri for seint å begynne igjen. Flukten frå virkeligheten poster kvar søndag ein smakebit frå ei bok ho leser, og inviterer andre bloggere til å bli med. Skriv eit innlegg om din smakebit, og link innlegget ditt til siden til Mari.


Selv om det ingen gjester var, var Anna like opptatt med seg selv som ellers og dessuten svært opptatt av å lese - både romaner og alvorlige bøker, slike som var på mote nå. Hun bestilte alle de bøkene som ble rosende omtalt i de utenlandske avisene og tidsskriftene hun mottok, og pløyet dem igjennom med den oppmerksomhet for det man leser som man bare finner hos mennesker i ensomhet.


Frå Lev Tolstojs Anna Karenina.

XOXO


14 kommentarer:

 1. Anna Karenina tyckte jag väldigt mycket om.

  SvarSlett
 2. Takk for smakebiten! Skal begynne imorgen å skru opp lesetempoet for å rekke å bli ferdig i tide:) Liker boken da så langt:) Ha en flott søndag!:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Eg og liker den godt. Flott søndag til deg og:-)

   Slett
 3. Tusen takk for smakebiten:-) Er nysgjerrig på Anna Karenina, jeg får notere meg litt bak øret. Ha en fin dag videre og kos deg med lesingen.

  SvarSlett
  Svar
  1. Lang, men absolutt bra bok:-)

   Slett
 4. Tusen takk for smakebiten; jeg likte Anna Karenina godt da jeg leste den :-)

  SvarSlett
 5. Jeg har valgt å hoppe over denne i lesesirkelen, fordi jeg har lest den før. Men det kommer kanskje et innlegg om den etterhvert.
  God søndag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjem nok fleire omtaler av den, som kanskje frister deg til gjenlesing;-)

   Slett
 6. Endelig en smakebit fra "Anna Karenina" som fikk meg til å vurdere å lese boken ganske snart :) Hvis hovedpersonen i en bok liker bøker, er sjansen stor for at jeg vil like boken ;D

  SvarSlett
 7. Det er mange blandt bloggerne som leser Anna Karenina om dagen. Jeg blir nesten fristet å ta den frem igjen selv! Kjempefin smakebit du ga oss! Kos deg videre med lesingen!

  SvarSlett