Søk i denne bloggen

mandag 4. juni 2012

Veke 22

Håpet er som kjent lysegrønt, og når det blir skrevet ned kjenner eg ein større forpliktelse. For to dager siden skreiv eg at eg skal ikkje lese anna enn Anna Karenina og The Old Curiosity Shop i juni.

Eg som pleier å ha minst 3 bøker frå biblioteket heime har levert alt, enten det var lest eller ikkje, og bibliotekbokplassen er underlig tom. Samtidig kjenner eg at det er greit at den er tom, for stressnivået synker betraktelig når eg veit at eg ikkje trenger å levere noko i nærmaste framtid.

Eg har og skrevet at eg ikkje skal lese bibliotekbøker i ferien, men eg har allereie gått litt vekk frå den, for eg trenger eit par likevel.

Håper du får ei fin veke, med eller uten mursteiner!

XOXO

7 kommentarer:

 1. Jeg leverte inne alle biblioteksbøker en gang i mai, før eksamen. Sånn at jeg ikke skulle føle at jeg MÅTTE lese dem før vi skal flytte fra byen, istedetfor å lese til eksamen! Eller, jeg leste alle sammen ferdig, men jeg lånte ingen nye da jeg levrte dem. Jeg vil også lese Anna Karenina, men åå, hvis jeg gjør det, så er det SÅ MYE annet jeg ikke får lest for den er jo så tyyyyyykk.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det hørtes lurt ut å levere inn bøkene før eksamenslesing. Eg har ikkje tenkt på at det er bøker eg ikkje får lest medan eg leser AK; bøkene springer ikkje av. Og den er ikkje så tjukk, min er ein pocketutgåve på 940 sider, og eg syns ikkje det er så allvettes mykje.

   Lykke til med eksamen og flytting!

   Slett
 2. Kanskje jeg skal være glad for at biblioteket "mitt" er en 40 minutters ferjereise fra heimen pluss transport til og fra. Jeg føler aldri presset fra bibliotekinnleveringsdatoer (puuhh..) - Men, jeg klarer likevel å lage press på meg selv med den mengden bøker jeg planlegger å lese på egenhånd hver måned. Farlig med e-bøker, for de er så lett tilgjengelige - enda farligere enn biblioteksbøker for meg, har jeg lært :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, til tider skulle eg og ønske at biblioteket var litt lenger vekke. Eg har 2-3 som eg bruker, og ingen av dei er så allvettes langt vekke (Klepp, Time og Sandnes viss du er kjent).

   Eg har lagt lista veldig langt ner dette året, og merker at det er veldig greit. Klarte å stresse meg sjølv ganske godt ifjor. E-bøker er veldig farlige for meg og, men det er kun i perioder. Eg kan kjøpe eit par bøker ei veke, så tar det kanskje 4-5 veker før eg kjøper nye:-)

   Slett
 3. Har farlig mange bibliotekbøker å lese...lurer litt på hvordan det skal gå i ferien med dem, har jo andre bøker også:) Synes det er herlig med bibliotekbøker, synd noen av de må så raskt tilbake:) Men elsker å gå på biblioteket å bare kikke å plukke:)Nå har jeg da veldig nært til biblioteket og jeg er ofte innom, så det er ikke et ork å ta turen innom:) Ønsker deg en fin dag videre:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Eg har ikkje bestemt meg heilt angåande bibliotekbøkene, men viss eg skal lesa McKinley i ferien, så trenger eg eit par bibliotekbøker;-)

   Eg har og eit veldig nært forhold til biblioteket og elsker å gå rundt og kikke:-)

   Slett
 4. Nå har jeg lest tre kapitler av Anna Karenina, og liker det jeg leser så langt! Men du slår meg nok uansett, hehe. Jeg husker Tolstojs stil fra en novelle jeg leste av ham i fjor, og den passer meg utmerket. Jeg tenker litt på andre bøker jeg ikke får lest i mellomtiden, men egentlig bare på den positive måten - dvs at jeg gleder meg til alt jeg skal lese etter Anna Karenina også. Dessuten er mange av de store klassikerne bøker man bare leser én gang i livet, og da får jeg nesten høytidsstemning;-)

  SvarSlett