Søk i denne bloggen

mandag 11. juni 2012

Veke 23

Anna Karenina går som ein drøm, og igår begynte eg så vidt på bind tre. Med ca 300 sider igjen har eg ingen problem med å bli ferdig til 24. juni. Jippi!

Før eg begynte å bokblogge sakna eg å lese bøker med andre. Nå får eg plenty med muligheter gjennom bloggen. Lines lesesirkel er ein fryd å vera med i, og siste helga i juni blir det blogga om The Great Gatsby i regi av Labben.

Gleder meg til å høyre om andre bloggere liker bøkene!

XOXO

7 kommentarer:

 1. Jeg har lest Anna Karenina før og orket ikke tanken på å lese den en gang til. Det angrer jeg litt på når jeg leser hvor begeistret du er for den! Det ble bare for mange bøker i juni :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Eg har lagt nesten alle andre bøker vekk, og kun lest Anna Karenina. I øyeblikket er eg tilbøyelig til å si at eg kan godt lese den om igjen, men spør meg etter kvart så blir det blankt nei;-)

   Eg trur at Anna Karenina er ei once-in-a-lifetime-bok, så du treng ikkje ha dårlig samvittighet. Omtalene som kjem om eit par veker er sikkert nok for deg til å huske alt igjen, og plutselig har du lest den:-)

   Slett
 2. Koser meg med Anna Karenina, men er ikke så godt i gang som deg enda:) Men satser på å skru opp lesetempoet denne her uken:) Leser jo på andre bøker også, men satse på å greie det:) Ha en flott mandag!:) Kos deg med videre lesning!:)

  Gleder meg også til å lese omtaler:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Eg leser nesten bare Anna Karenina, og har ca 300 sider igjen. Tempoet går litt opp og ned, men blir absolutt ferdig til 24. juni. Lykke til:-)

   Slett
 3. Det er en fryd å ha deg med i lesesirkelen også! :-) Jeg skal se om jeg får tid til å bli med på The Great Gatsby til 1. juli, for det er mange år siden sist jeg leste den. Det avhenger av hvor langt jeg kommer i Anna Karenina, og om jeg rekker å fullføre til neste søndag eller ikke. Så langt liker jeg den godt, men er enig med deg i at den bare skal leses én gang. Det er tross alt mange andre mursteiner i verdensbiblioteket man må ha tid til!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk!

   Alt for mange mursteiner, men liker godt Anna Karenina:-) Utgåva mi av The Great Gatsby er ei tynn, lita flis så satser på at det går greit.

   Slett
 4. Herlig med flotte leseopplevelser. Og bra at man har forskjellig smak, ikke sant ;) Klem fra Anette :)

  SvarSlett