Søk i denne bloggen

mandag 25. juni 2012

Veke 25

Første dag av sommerferien! Fullt av blanke dager i kalenderen, og eg ser fram til å kunne bestemme sjølv.

Tidlegare har eg spurt om sommerlesning, og mi liste vart gigahøg sidan eg fant ut at eg skulle lese alle Tamara McKinleys bøker. 10 bøker kom eg fram til at det var! Eg som har hatt bloggens lågaste ambisjoner dette året skal plutselig lese ein haug med bøker. Uansett, lister er til for å lages, så for å brytes viss noko meir spennande dukker opp.

Men, så er spørsmålet mitt i dag: Kor skal du lese alle disse fine bøkene du har satt opp på sommerlesningslista?

Eg skal ein tur austover med lillesøsters flyttelass, elles har eg ingen planer. Terasselesing, sofalesing, midt-i-hagen-lesing... Gleder meg!

Leste bøker:
- Lev Tolstoj: Anna Karenina

XOXO

4 kommentarer:

 1. I år skal min kjære Kindle få være med på ikke mindre enn to turer til solens rike. 1 uke til Rhodos nå kommende lørdag dernest blir det hjemme en uke før turen går 2 uker til Karibien. O salige lykke! I år blir det luksussommer på lesefronten :) De 2 ukene blir kun med sambo'en - uten barn (jaaaa!) - så det blir virkelig kvalitetslesetid, kanskje under en palme? Jeg får inderlig håpe det :) Er lettere hysterisk happy, og er full av reisefeber, så dagene er utrooolig lange akkurat nå...
  Kindle'n er lastet med 5-6 bøker, så nå må dagene bare kommeeeee...

  SvarSlett
  Svar
  1. Å, høyres herlig ut. Heldige Kindle'n som får være med på langtur. Kos deg, Marianne. Gler meg til evt reiseinnlegg:-)

   Slett
 2. Kos deg med Tamara McKinleys bøkene:) Jeg skal starte på de igjen til høsten, men gleder meg til å lese omtalene her først:) Blir nok å lese de fleste bøkene mest inne i sofakroken, ute på gresset eller i solkroken. Jeg håper å få tid til å lese litt mens jeg er nordpå (Alta og Nordreisa), men da blir det nok særlig på kveldene før jeg sovner for jeg regner med dagene blir fylt med andre ting som har med familie og venner å gjøre:)Jeg skal jo kanskje en tur sørover også å se Geirangerfjorden, så da blir nok det litt lesning i bilen og på hotell rommene/hyttene vi besøker:)Og litt ved frokostbordet:) Ha en flott sommer Elida!:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det spørs kor mange eg får lest, men det blir ein lang haust og;-)

   Ha ein flott sommer, Isabella!

   Slett