Søk i denne bloggen

søndag 10. februar 2013

Kindle-cover

Då Kindle'n min hadde 1-årsdag i juni ifjor tenkte eg på å skaffe den eit nytt cover. Etterpå har eg gløymt det heilt av, heilt til eg kom over coverne frå Marc Jacobs. Oh my, så nydelig!


Er det nokon som har erfaring med å handle frå shopbop.com? Eg veit at sannsynligvis betaler ein mange gonger kun for merket, men hallo så nydelig!

XOXO

10 kommentarer:

 1. Kjempefint var det:-) Ingen erfaring med shopbop.com men er selv på jakt etter cover til nettbrettet mitt, kanskje jeg må inn der å titte litt?

  SvarSlett
  Svar
  1. Eg har kun sett på Marc Jacobs sine, men det var mykje fint:-)

   Slett
 2. Åh.. Det der likte jeg utrolig godt, Elida! Morsomt at jeg nettopp har bestilt cover til Kindle Paperwhite som kom inn dørene forrige uke, og fargen er nokså lik den du viser på Marc Jacobs varianten! Visste ikke at MJ hadde Kindle cover! Når det gjelder pris på cover.. så kjøper jeg det jeg liker. Jeg drar det jo med meg overalt! Og så har jeg erfart at det er greit med en synlig farge for kjapt å få øye på det i huset :o)

  SvarSlett
  Svar
  1. Eg og kjøper egentlig det eg har lyst til. Har man penger så er det jo ens egen sak kva ein bruker dei på:-)

   Slett
 3. Og sånn forresten.. Jeg fikk hele 1001-lista inn som et veldig lesbart dokument på Kindle'n min. Ble jo kjempebra! Spesielt dersom man setter Kindle i liggende format/landscape mode. Littegranne av tittelen blir klippet av (uten at det er det store problemet) i vanlig stående format. Interessert? Da kan jeg sende deg dokumentfila ferdig formattert på mail! Du kan få den alfabetisk enten på tittel eller på forfatter fornavn - eller begge :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så flott at du fikk det til! Takk for tilbodet, men eg klarer meg godt med appen, og då eg jobba med å sy sammen alle listene til ei liste så har eg fått grei peiling på kva eg skal sjå etter:-)

   Slett
 4. Det omslaget ga meg litt sånn Sex in the City assosiasjoner :) Jeg har lyst på ny Kindle jeg OG nytt omslag :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Eg er ikkje så stor fan av SATC, men du har rett i at det blir litt storbyfølelse av det. Eg har ikkje bruk for ny Kindle ennå, men nytt cover har eg veldig lyst på. Då eg kjøpte Kindle'n kjøpte eg og eit sjokoladebrunt cover, men nå er det nesten 2 år siden og eg har lyst på eit nytt i ein freshere farge:-)

   Slett
 5. Åh! Det var knallfint!!! Fikk også lyst på et slikt et.
  -har ikke så mye mer å si egentlig ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er allereie bestilt, og eg gler meg!

   Slett