Søk i denne bloggen

søndag 19. mai 2013

Smakebit på ein søndag - nr. 49

Flukten frå virkeligheten publiserer kvar søndag ein smakebit frå ei bok ho les, og inviterer andre bloggere til å bli med. Skriv eit innlegg om din smakebit, og link innlegget ditt til Maris innlegg.
Han lurte på hvordan den store Giles de la Martinièrez - kriger, adelsmann og, sa noen, Marie Antoinettes elsker - ville ha reagert på at slektens gang nå hvilte på de spinkle skuldrene til en ung kvinne - i tillegg en kvinne som Gerard alltid hadde sett på som litt merkelig.
Frå Lucinda Rileys Lavendelhagen.

XOXO

18 kommentarer:

 1. Ja, si det du? :-) En morsom smakebit!

  SvarSlett
 2. Fin smakbit från en för mig okänd författare.

  SvarSlett
  Svar
  1. Lucinda Riley har skrevet to bøker før denne. Debuten "Orkideens hemmelighet" er nydelig, men eg likte ikkje andreboka "Jenta på klippen." Så langt elsker eg "Lavendelhagen." :-)

   Slett
 3. Jeg har både "Orkideens hemmelighet" og "The Girl on the Cliff" klar i bokhyllen, så jeg skal nok notere meg denne også :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Eg likte godt "Orkideens hemmelighet", men ikkje "Jenta på klippen." Nå har eg akkurat lest ferdig "Lavendelhagen", og eg elsker den! Gled deg:-)

   Slett
 4. Tack för smakbiten. Ingen bok jag kände till innan:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Aldri for seint å byrje!;-)

   Slett
 5. Dette er atter en forfatter som jeg har bøker liggende av men som jeg ikke har kommet i gang med, denne boken er på ønskelisten min,så den blir nok kjøpt en eller annen gang. Tusen takk for smakebit:)

  SvarSlett
 6. Takk for smakebiten! Gleder meg til å lese denne:) Hører den er bedre en jenta på klippen. Kos deg!:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Den er absolutt betre enn Jenta på klippen, som eg btw ikkje likte noko særleg. Eg vart ferdig med Lavendelhagen i kveld, og kjem til å bruke morgondagens innlegg til å overbevise alle om å lese denne:-)

   Slett
 7. Denne kan det hende jeg leser en dag... men først Kate Morton.:)

  SvarSlett