Søk i denne bloggen

søndag 1. september 2019

Lesesirkel 1001 bøker | Amerikansk forfattar


Det er 1. september, og tid for årets niende kategori i lesesirkelen. Kategorien i september er Amerikansk forfattar, og det burde egentlig ikkje by på problemer. Einaste kriteriet er at forfatteren er amerikaner, og sjølvsagt på 1001-lista.

Som fleire har fått med seg er eg snar til å sjekke om boka er på lista, og eit par gonger har det vore til dykkar hjelp. Eg oppdaterer lesesirkelfanen etterkvart og ser det er liv i taggen #elidas1001lesesirkel på Instagram.

Eg har leita i hyllene etter bøker for resten av året, og finner Edith Whartons The Age of Innocence. Hyllevarmerne må og leses! Alle er hjarteleg velkomne til å vera med og lese. Husk at det vanker premie i slutten av året! Om du ikkje har funne ei passande bok ennå så håper eg du gjer det, og blir med oss og leser. Setter pris på eit vink når boka er ferdiglest så noterer eg deg ned. God lesnad!

XOXO

4 kommentarer:

 1. Jeg har da lest ferdig nightwood, så det ble septemberboka mi. Veldig greit å fullføre boka for juli, boka for august og boka for september i løpet av en måned, hehe. Nå må jeg tenke litt på hvilke bok som skal bli oktoberboka.

  SvarSlett
  Svar
  1. Du er god! Eg har høyrt ferdig Gullivers reiser i dag, så nå må eg få gang på august og resten av året.

   Slett
 2. Tror jeg skifter bok for denne runden. Føler meg ikke fristet til å lese Harper Lee akkurat nå. Fant frem Bølle på døra av Jennifer Eagna, prøver meg på den antagelig.
  PS: Kan Siri Hustvedt gå som amerikansk forfatter? Har Det jeg elsket, her.. Da kan den også være en mulighet.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei. Beklager seint svar. Sjølvsagt kan du bytte bok når du vil så lenge eg får beskjed om du har lest noko :-) Eg syns Siri Hustvedt går som amerikansk forfatter, så Det jeg elsket er ein mulighet.

   Slett