Søk i denne bloggen

søndag 27. oktober 2019

Read-a-thon minutt for minutt (#11)

Dette innlegget blir oppdatert underveis i maratonet!Lørdag 26. oktober:

Kl. 13.53 | Påmeldt i dette øyeblikk for dette readathonet har gått meg hus forbi før det tikka inn bilder på instagram :-O Eg har ikkje planlagt nokon ting, men i haustveret har eg likevel ein haug med bøker eg skulle ha levert på biblioteket, og garantert nokon til. Satser på at det blir bra uansett! Heng med, og gi ein lyd om du er med og leser i dag.

Kl. 14.00 | Og der var det i gang!

Kl. 22.22 | Plutselig hadde heile dagen gått. Eg har lest ein heil del. 70 sider i Black Beauty, eit par timer av Shirley og nå heile Benny går berserk. Satser på meir i morgon.

Søndag 27. oktober:

Kl. 08.53 | God morgon! Eg har sove så godt, og er nå klar for dei siste timane av maratonet. Høyrer i dette øyeblikk Shirley, og skal finne fram enten Black Beauty eller ei av bøkene i bibliotekhaugen (note to self: det er sikkert nok med 5 bibliotekbøker om gongen).

Kl. 14.52 | Eg bakte rundstykker medan eg høyrte Shirley, men så reiste eg ut og då vart det ingen lesing. Stoppeklokka stoppa på litt over 8 timer så ikkje så verst.

Eg har lest/høyrt i følgande bøker:Du kan følge mitt lesedøgn her:

XOXO

6 kommentarer:

 1. Jeg var tenkt å være med men har slitt med lite søvn hele uken så foreløpig frister Netflix mer enn bøker akkurat i dag, men ser frem til å følge deg fra sidelinjen denne gangen 🙂

  SvarSlett
 2. Jeg har fartet rundt i hele dag og fixet ting, men nå plukker jeg med meg Stillhetens økologi, kaffe og tebrød og går ut på terrassen og leser. Kos deg Elida!

  SvarSlett
 3. Neeiiii.... og jeg som kunne vært med på dette, men glemt. Igjen. Ikke flink der nei. Skjerpings i 2020? Flink du, som akkurat fikk kastet deg på
  ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Eg hadde og igrunnen gløymt heile greia! 2020 blir året vårt, Marianne, der me både husker det og stiller forberedt. Neste bruker å vera i april :-)

   Slett