Søk i denne bloggen

fredag 31. januar 2020

Leserefleksjonar #55 | Januar i bøker

Januar var: Blaut og kald! Sporty spice på sykkelen tur-retur jobb, ein heil del Netflix og Viaplay, og mange tanker som ikkje egner seg på trykk.

I januar har eg lest: Eg veit ærleg talt ikkje kor eg skal begynne. Det har vore tidenes lesetørke, og eg finner ikkje heilt nøkkelen inn til lesemotivasjonen min. Akkurat nå leser eg om igjen nokon romantiske bøker frå Nora Roberts, og dei fungerer på sin måte, men eg kjenner at til og med dei er ikkje nok. Den kjem nok tilbake snart, men eg håper den skunder seg.

* Caroline Criado Perez: Invisible Women. Exposing Data Bias In a World Designed for Men
* Nora Roberts: Vision in White (Bride Quartet #1)
* Gale Galligan: Guttegærne Stacey (BSC Graphic #7)

I januar fullførte eg ikkje: Eg har begynt på Solsøsteren til Lucinda Riley (begynte i november), men kjem ikkje vidare. På lydbok har eg begynt på argentinske Mariana Enriquez' Things We Lost in the Fire, og eg er usikker på om eg fullfører for den er så creepy.

I februar skal eg: Muligens tvinge meg sjølv til å lese. Litt kvar dag! Også kjem langlista til den internasjonale Booker-prisen 27. februar. Små gleder!

Til slutt vil eg sei tusen takk til alle som er med i lesesirkelen! Dykk aner ikkje kor kjekt eg har det med å sjå kven som leser kva og kva dykk syns om bøkene dykk velger.

XOXO

8 kommentarer:

 1. Er det for sent å bli med i lesesirkelen for januar?

  Ofte er det best med en pause fra lesingen for man kan ikke framtvinge leselyst. Hvordan likte du Invisible Women?

  SvarSlett
  Svar
  1. Sjølvsagt er det ikkje for seint, hvilken rekkefølge du velger er opp til deg.

   For min del så trur eg at eg må trene opp "lesemuskelen" littegrann, men eg vil ikkje sei at det fungerer for alle.

   Invisible Women er grei nok, litt vanskelig å følge med på på lydbok.

   Slett
 2. Leselysten kommer nok tilbake skal du se.:) En god krim eller psykologisk thriller hjelper ofte for meg hvis det går trått.
  Lykke til.
  God februar til deg Elida:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Sist eg hadde lesetørke var det ein krim som fekk meg utav det, så kanskje eg tyr til det etterkvart :-) God februar til deg!

   Slett
 3. Kjipt med lesetørke, men den kommer. Skal se at Booker-lista får deg "på" igjen. Eller, som Anita sier - prøv en psykologisk thriller. Du vet jeg anbefaler The Silent Patient!
  Håper været bedrer seg hjemme. Vi har også sprutregn nede i landsbyen idag. Snør oppe på fjellet, der var vi i formiddag et par timer. Det holdt for gamle skrog ;)
  27.februar er notert!

  SvarSlett
  Svar
  1. Eg lurer litt på om eg i underbevisstheten bare venter på den langlista ;-) Det skulle ikkje forundre meg for det har skjedd før.

   Slett
 4. Det er skikkelig irriterende når leselysten blir borte. Jeg har det sånn innimellom jeg og. Jeg bruker å gå tilbake og lese noe jeg er skikkelig glad i, men det er ikke alltid det funker det heller :-)
  Solsøsteren skal jeg lese, men jeg har stoppet opp etter bok 2, så der trenger jeg et spark bak for å komme videre.
  Ha en riktig fin ny lesemåned!

  SvarSlett